ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Γιάννης Μαλτέζος | «Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών μας υποτιμά σιωπώντας»

Πέρασαν κιόλας 20 ημέρες κι ακόμα δεν μας έδωσε απάντηση ο Δήμαρχος για το αν τελικά πλήρωνε τον κουμπάρο του, Βασίλη Λαμπρακάκη, για τόσες και τόσες απευθείας αναθέσεις με πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες.
Δε μας απάντησε επίσης ποιος ο λόγος να δίνονται στον ίδιο λογιστή μελέτες και αναθέσεις για τόσα χρόνια, για όλα τα νομικά πρόσωπα, για όλα τα θέματα. Άλλοι λογιστές δεν υπάρχουν; Ποιος ο λόγος τελικά όλων αυτών των απευθείας αναθέσεων; Αφού όπως καλά γνωρίζουμε απευθείας αναθέσεις γίνονται όταν υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Τόσα χρόνια ένας διαγωνισμός δεν μπορούσε να γίνει;
Νομίζει ότι βάζοντας το κεφάλι στην άμμο το θέμα θα ξεχαστεί. Δεν ξεχνιέται όμως. Γιατί δε θα το αφήσουμε εμείς να ξεχαστεί. Γιατί πλέον ο Δήμαρχος θα πρέπει να απαντά. Γιατί υποχρεούται να απαντά.
Και χτες πάλι, ενημερωθήκαμε από εφημερίδα των Αθηνών ότι δεν υπάρχει μόνο ο κουμπάρος. Υπάρχουν και τα τέκνα του, που έφτιαξαν πρόσφατα μία εταιρεία η οποία πήρε σε ελάχιστο χρόνο 370.000,00€ από απευθείας αναθέσεις Δημάρχων, οι περισσότερες από Δήμους της ένωσης Δήμων Πελοποννήσου στην οποία προεδρεύει ο ίδιος, για παροχή συμβουλών και άλλα παρόμοια. Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων; Για τη διάθεση προσφοράς του τέκνου του Δημάρχου “αμισθί” στο Δήμο μας; Για “το μήλο που πέφτει κάτω από τη μηλιά;” Για το ότι ξημεροβραδιαζόταν σε υπηρεσίες και σε Υπουργεία για να εξυπηρετήσει το κοινό καλό;
Και αντί να μας απαντήσει σε όλα αυτά, ο Δήμαρχος μας υποτιμά σιωπώντας.
Τέρμα πια η αδιαφάνεια και ο λαϊκισμός.
Τέρμα η αλαζονεία και το αίσθημα ιδιοκτησίας του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Τέρμα η βεβαιότητα πώς ό,τι και να γίνει θα ξεχαστεί χωρίς κόστος και όλοι θα σιωπούν.
Πλέον οι δημότες έχουν την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να δώσουν τέλος σε όλα αυτά.
Και θα το δώσουν πολύ σύντομα!
Γιάννης Μαλτέζος
Υποψήφιος Δήμαρχος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;