Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Γιάννης Μαλτέζος: «Aμεση προτεραιότητα η ασφάλεια των παιδιών»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος με τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των εκπαιδευτικών δομών του δήμου.
Ο κ. Μαλτέζος αφού έκανε μια σύντομη περιγραφή των όσων έχουν γίνει το τελευταίο τρίμηνο, παρουσίασε τον σχεδιασμό για την πενταετία ενώ έθεσε σε άμεση προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών.
Παράλληλα ο Δήμαρχος ζήτησε μια προτεραιοποίηση των αναγκών που υπάρχουν για να μπορέσουν οι Σχολικές Επιτροπές και ο δήμος να παρέμβει άμεσα στο μέτρο που επιτρέπουν οι δημοσιονομικές συνθήκες.

Τέλος, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα τα οποία παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή και στις σχολικές επιτροπές με το ποσό να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και σε πάμπολλα παραδείγματα κακής διαχείρισης όπως για παράδειγμα η καθυστέρηση πληρωμής τηλεπικοινωνιακών τελών από τον Φλεβάρη του 2021 θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί μάλιστα είχαν φτάσει μόνο στην COSMOTE, 50χιλ. ευρώ στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και 30χιλ. ευρώ στην Δευτεροβάθμια.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι δύο Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Αντώνης Λιόλιος και Αντώνης Βαρδάκας.
ΔΕΙΤΕ:  Τολό: Ο απόλυτος προορισμός για μίνι καλοκαιρινές αποδράσεις (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!