ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Γιάννης Μαργέτας: Κλειστό γυμναστήριο “Δημότση ή Έλληνα” στο Κρανίδι – Αμφιβολίες ξανά….


Βαπτίζοντας το κρέας ψάρι η Δημοτική αρχή στο Δήμο Ερμιονίδας για άλλη μια φορά (έχουμε δει το ίδιο έργο με τα εργασιακά), θεωρεί ως επιτυχία της την απόδειξη «εν τοις πράγμασι» του λανθασμένου προγραμματισμού της.
Προσπαθεί να ξεφύγει από την πραγματικότητα.
Ποια είναι η πραγματικότητα;
Όσα περιγράφω στο e-mail μου της 22.11.2022 προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ότι δηλαδή με τον προηγούμενο προγραμματισμό, το Κλειστό Γυμναστήριο «Δημότση ή Έλληνα» στο Κρανίδι δεν θα γινόταν ποτέ. Τόσο απλά και ρεαλιστικά.
Ας μιλήσουμε λίγο και για τις αλήθειες ή τα ψέματα και από πού προέρχονται.
Στη σημερινή σας ανακοίνωση κ. Δήμαρχε ενημερώνετε τους πολίτες ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η μελέτη εγκατάστασης του Αθλητικού Κέντρου Κρανιδίου ολοκληρώθηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2022.
Στην ανακοίνωσή σας της 18 Νοεμβρίου 2022 μας ενημερώνατε:
«Ότι είναι ανέφικτο να κατασκευαστούν αυτά τα δύο γήπεδα τένις στο κτήμα δωρεάς Ηλία Φωστίνη, διότι εκεί θα κατασκευαστεί το Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου, η ανέγερση του οποίου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και βρίσκεται στην διαδικασία της δημοπράτησης.»
Οι πάντες γνωρίζουν ότι σε ένα έργο πρώτα ολοκληρώνεται η μελέτη και μετά γίνεται η δημοπράτηση. Εξηγήστε λοιπόν στους πολίτες πώς το έργο δημοπρατείτο χωρίς μελέτη και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία ανακοίνωση για τη δημοπράτησή του από την Π.Π.
Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις τόσο οι συμπολίτες μας όσο και εγώ ελπίσαμε ότι το κλειστό «Γυμναστήριο Δημότση ή Έλληνα» στο Κρανίδι επιτέλους θα μπει σε τροχιά υλοποίησης.
Με τη σημερινή ανακοίνωσή σας, επειδή πιστεύω πως με τη μέθοδο του κολάζ δεν υλοποιούνται δημόσια έργα, δηλαδή παίρνουμε λίγο από τη μία μελέτη, υλοποιούμε λίγο από τους σκοπούς της διαθήκης, λίγο από την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, λίγο από άλλες δωρεές, λίγο από άλλα έργα που δεν προβλέπονταν αρχικά, η αμφιβολία με διακατέχει εκ νέου.
Γιάννης Μαργέτας
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;