Γιατί η Λένα Ζευγαρά δεν τραγούδησε τελικά στο Ναύπλιο

Μια sold out συναυλία που δεν πραγματοποιήθηκε

Η μουσική ήταν έτοιμη να γεμίσει τη νύχτα του Ναυπλίου. Τα φώτα είχαν προγραμματιστεί να ανάψουν, το κοινό είχε εξαντλήσει κάθε διαθέσιμο εισιτήριο και η εμφάνιση της Λένας Ζευγαρά αναμενόταν να αποτελέσει μία από τις πιο δυνατές καλοκαιρινές βραδιές. Όμως, αυτή τη φορά, η πραγματικότητα έξω από τη σκηνή αποδείχθηκε πιο δυνατή από κάθε τραγούδι.
Την ώρα που πολλές περιοχές της χώρας συνεχίζουν να μετρούν τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές, το Akanthus Nafplio επέλεξε να βάλει πάνω από τη διασκέδαση τον σεβασμό και την αλληλεγγύη.
Η προγραμματισμένη και ήδη sold out συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας αναβλήθηκε, ως μια συμβολική αλλά ουσιαστική κίνηση συμπαράστασης προς όλους όσοι δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες.
Με ανακοίνωσή της, η επιχείρηση έκανε γνωστό πως η απόφαση κρίθηκε αναγκαία μέσα στο βαρύ κλίμα που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα. Παράλληλα, ευχαρίστησε το κοινό για την κατανόηση και τη στήριξή του, διαβεβαιώνοντας πως η εμφάνιση της Λένας Ζευγαρά δεν ακυρώνεται, αλλά μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.
Γιατί υπάρχουν στιγμές που η πιο δυνατή νότα δεν είναι αυτή που ακούγεται από τα ηχεία, αλλά εκείνη που εκφράζεται μέσα από την ευαισθησία, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

Online χρήστες: 833

#Μικρές Αγγελίες

Εργασία στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ