ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γιατί, παρόλο που δεν θέλει να είναι μαζί σας, δεν σας αφήνει να φύγετε;


Μπορεί να σας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει σχέση ή να σας δείχνει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν είναι σε φάση για δέσμευση, ωστόσο να κρατά επαφή μαζί σας: να σας στέλνει μηνύματα, να σας τηλεφωνεί, ακόμα και να σας ζητά να βγαίνετε ραντεβού.
Γιατί συμπεριφέρεται έτσι και, απλά, δεν ξεκόβει; Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε λόγοι που ένας άντρας μπορεί να κρατάει επαφή με μια γυναίκα χωρίς να είναι (πλέον) ερωτευμένος μαζί της:
1. Νιώθει μοναξιά
Είναι «σχεσάκιας» ή δεν έχει πολλούς φίλους, οπότε από το να είναι μόνος του προτιμάει τη συντροφιά σας, παρόλο που δεν ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση.
2. Είναι ανασφαλής
Βγαίνει μαζί σας γιατί φοβάται ότι δεν θα βρει μια σχέση που θα του ταιριάζει. Ή, απλά, δεν είναι σίγουρος για τις επιλογές του, οπότε για παν ενδεχόμενο αποφεύγει τις δεσμεύσεις.
3. Απολαμβάνει το σεξ μαζί σας
Αν κάθε ραντεβού σας καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια στο κρεβάτι, και το σεξ είναι πραγματικά καλό αλλά όχι και η επικοινωνία σας, μπορεί να τον ελκύετε ερωτικά αλλά να μην ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από αυτό. Ή μπορεί να μην είναι συναισθηματικά έτοιμος, για οποιονδήποτε λόγο, να δεσμευτεί.
4. Παραμένει μαζί σας από συνήθεια
Αν συνεχίζει τη σχέση σας αλλά δείχνει απόμακρος, μπορεί να τον κρατάει κοντά σας η δύναμη της συνήθειας. Ίσως δυσκολεύεται να αποχωριστεί όχι τόσο εσάς την ίδια όσο το πρόγραμμα που έχετε καθιερώσει ως ζευγάρι, όπως τα βράδια στον καναπέ με Netflix ή τα κυριακάτικα brunch σας.
5. Σας έχει για «καβάτζα»
Μπορεί να φλερτάρει παράλληλα και με κάποια άλλη γυναίκα, αλλά να κρατάει κι εσάς σαν μια εναλλακτική, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η σχέση που τον ενδιαφέρει περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον σάς κάνει να αισθάνεστε σαν «λύση ανάγκης», φύγετε μακριά.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!