ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γιατί πρέπει να έχετε πάντα μία οδοντόκρεμα στην κουζίνα

Οι χρήσεις της οδοντόκρεμας είναι πολλές και μάλιστα απίθανες, ιδιαίτερα στην κουζίνα!

Πολλά υλικά ή αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι δεν περιορίζονται αποκλειστικά στην χρήση που είναι σχεδιασμένα. Αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αλλού, με αποτελεσματικό μάλιστα τρόπο. Ένα από αυτά είναι και η οδοντόκρεμα.
Οι χρήσεις της είναι πολλές και μάλιστα απίθανες, ειδικά στην κουζίνα, όπου σας λύνει τα χέρια σε διάφορα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.
Δείτε παρακάτω κάποιες από τις χρήσεις της και γιατί δεν πρέπει να λείπει και από την κουζίνα σας.
Αφαιρεί τους λεκέδες νερού από ξύλινες επιφάνειες
Το μόνο που έχετε να κάνετε στην περίπτωση που πέσει νερό σε ξύλινη επιφάνεια (όπως ο πάγκος και αφήσει λεκέ) είναι να την τρίψετε με λίγη οδοντόκρεμα και θα δείτε να εξαφανίζεται.
Γυαλίζει τα μεταλλικά
Βρύσες, μαγειρικά σκεύη, η σχάρα του φούρνου μπορείτε να τα κάνετε να λάμπουν. Πώς; Βάζετε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα μαλακό πανάκι, τρίβετε καλά την επιφάνεια και έπειτα την αφαιρείτε με ένα άλλο μαλακό πανί.
Απομακρύνει τις άσχημες μυρωδιές από τα χέρια σας
Καθαρίσατε σκόρδο και θέλετε να απομακρύνετε την μυρωδιά του από τα χέρια σας; Η οδοντόκρεμα θα σας δώσει τη λύση. Βάλτε λίγη στα χέρια σας, τρίψτε τα μεταξύ τους και είστε μια χαρά. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με όλες τις έντονες μυρωδιές.
Απομακρύνει τις μυρωδιές από τα δοχεία τροφίμων
Πλύνατε το τάπερ αλλά αυτό μυρίζει ακόμα φαγητό. Χρησιμοποιήστε λίγη οδοντόκρεμα και τρίψτε το με ένα σκληρό σφουγγάρι. Θα δείτε ότι η μυρωδιά θα εξαφανιστεί
Φρεσκάρει το σιφόνι του νεροχύτη
Μόλις αδειάσει το σωληνάριο της οδοντόκρεμας, κόψτε το πάνω μέρος με ένα ψαλίδι και γεμίστε το με ζεστό νερό. Στη συνέχει ρίξτε το νερό στο σιφόνι του νεροχύτη της κουζίνας. Θα φρεσκαριστεί στη στιγμή.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!