ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ !

Για ποιο λόγο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Άργους με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Σημαντική συνάντηση για την παραβατικότητα στη Νέα Κίο

Οι στοχευμένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ θα συνεχιστούν για όσο διάστημα απαιτείται.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτρη Μάλλιο, για να συζητήσουν τα αυξανόμενα περιστατικά παραβατικότητας στη Νέα Κίο.
Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη εντατικοποίησης των αστυνομικών ελέγχων, με στόχο την αποκατάσταση της ασφάλειας στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος υπογράμμισε την ανάγκη για συνεχή παρουσία και ενίσχυση των δυνάμεων της αστυνομίας, ενώ ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστούν οι στοχευμένες επιχειρήσεις για όσο διάστημα απαιτείται.
Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ήδη εκδώσει ομόφωνο ψήφισμα, ζητώντας την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων και την αύξηση των περιπολιών στην περιοχή.

Online χρήστες: 287

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες

#Αυτά που... παίζουν!