Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Γκαντεμιά δίχως τέλος: Τα 3 ζώδια-έκπληξη που θα είναι τα πιο άτυχα του 2023

Ο Κρόνος θα βρίσκεται από τις 17 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 7 Μαρτίου του 2023

Το 2023 πλησιάζει και η αστρολογία έχει αποκαλύψει τα τρία ζώδια που θα είναι άτυχα στον έρωτα.
Ο Κρόνος θα βρίσκεται από τις 17 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 7 Μαρτίου του 2023. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν πριν από 30 χρόνια και φέρνει εξελίξεις σε όλα τα ζώδια.
Είμαστε δύο μήνες πριν κλείσουμε τον κύκλο του 2022 και στην παρακάτω λίστα έχουμε τα τρία ζώδια που δεν θα είναι ευνοημένα στον έρωτα, σύμφωνα με το bovary.gr. Πρόκειται για τα εξής:
Κριός
Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει πολύ την σχέση σου και θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα. Θα αποκαλυφθούν μεγάλες αλήθειες και θα μείνουν δίπλα σου όσοι αξίζουν πραγματικά. Αν η σχέση σου βασίζεται στην ρουτίνα και στην συνήθεια, τότε να ξέρεις ότι το τέλος δεν θα αργήσει να έρθει. Ως παρορμητικό ζώδιο, ο Κριός πολλές φορές πέφτει στην παγίδα να επιλέξει έναν λάθος σύντροφο και το 2023 δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο ευοίωνα στον αισθηματικό τομέα.
Δίδυμος
Αν ερωτευτεί ο Δίδυμος είναι ικανός να δώσει τα πάντα. Αλλά η νέα χρονιά για το ζώδιο αυτό δεν θα είναι τόσο τυχερή. Το άτομο με το οποίο θα ερωτευτεί δεν θα αξίζει τόσο, με αποτέλεσμα η απογοήτευση να είναι αισθητή. Οι σπουδές, η καριέρα και νομικές υποθέσεις θα είναι πολύ σημαντικά για τον Δίδυμο το 2023, με αποτέλεσμα τα ερωτικά να επισκιαστούν αρκετά τη νέα χρονιά.
Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως έχει έντονα σεξουαλικά πάθη, αλλά ξέρει να τα συγκρατεί. Δείχνει τις περισσότερες φορές απόμακρος και αυτό θα είναι η βασική αιτία που τη νέα χρονιά δεν θα είναι τόσο τυχερός στα ερωτικά του. Είναι ανέκφραστος πολλές φορές και κάτι τέτοιο γίνεται εμπόδιο στο να βρει έναν κατάλληλο σύντροφο. Πρέπει να μάθει λειτουργεί περισσότερη με την καρδιά και όχι τόσο με την λογική. Το 2023, που ο Κρόνος θα είναι στον Υδροχόο, τα οικονομικά θα είναι θέμα υψίστης σημασίας στη ζωή του Αιγόκερου και τα αισθηματικά θα μπουν σε δεύτερη μοίρα.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!