ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γκλορίν Τσιουρέα: «Η συμμετοχή της νέας γενιάς καθορίζει το μέλλον του Δήμου Ερμιονίδας»

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Είμαι ο Γκλορίν Τσιουρέα.
Έχω ξένες ρίζες αλλά μεγάλωσα στην περιοχή μας, όπου ζω από πολύ μικρός. Συνέχισα τις σπουδές μου στην Αθήνα ως Γραφίστας και στη συνέχεια πήγα στο εξωτερικό για να γίνω Σχεδιαστής Αυτοκινήτων και έγινα.
Σήμερα κατοικώ στην περιοχή του Πορτοχελίου και είμαι εδώ για να συνεισφέρω με φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες για την περιοχή μας.
Εγώ για αρχή οραματίζομαι τη συμμετοχή της νέας γενιάς στην έκφραση των ανησυχιών της και των ιδεών της, ενεργώντας ως εκπρόσωπος τους, επιθυμώντας να καλλιεργήσω ένα αίσθημα ευθύνης και ενεργούς συμμετοχής μεταξύ των νέων στον σχεδιασμό του μέλλοντός τους, κι ένα πιο φωτεινό αύριο για την κοινότητά μας, για το όμορφο ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ.
Η συμμετοχή μου στην Δημοτική παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» μου δίνει την δυνατότητα να έχω συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας, το σημαντικότερο ότι θα είμαστε ενεργοί και μετά τις εκλογές στα προβλήματα της κοινότητας, στα προβλήματα της κοινωνίας, στις ανάγκες όλων των κατοίκων του Δήμου Ερμιονίδας.
Τσιουρέα Γκλορίν
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός
Δήμου Ερμιονίδας

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!