ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Γλυκά Νερά: Serial killer ο πιλότος (Vid)

Οι εγκληματολόγοι εξηγούν και αναλύουν.

Xαρακτηριστικά serial killer έχει η συμπεριφορά του 32χρονου πιλότου τις 40 ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι να ομολογήσει ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, σύμφωνα με την εκτίμηση της εγκληματολόγου Δήμητρας Τσίτση.

Η κ. Τσίτση, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα Γλυκά Νερά, είπε συγκεκριμένα, ότι «πρόκειται για έναν άνθρωπο με μορφωτικό επίπεδο και ψηλό δείκτη νοημοσύνης λόγω του επαγγέλματος του, άτομο της διπλανής πόρτας που δεν απασχόλησε ξανά τις Αρχές. Η συμπεριφορά του αυτή εγκληματολογικά, που είναι ήρεμος, πράος και που μπορεί να τοποθετηθεί πλήρως σε οποιαδήποτε ερώτηση για το αποτρόπαιο έγκλημα, θυμίζει χαρακτηριστικά ενός κατά συρροή δολοφόνου».

«Ένας άνθρωπος ο οποίος πρόκειται να χάσει τη σύζυγό του ή βλέπει ενώπιόν του τη σύζυγό του να χάνεται δίπλα στο παιδί του, δεν μπορεί να παραμένει ψύχραιμος, ούτε μπορεί να τοποθετείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στα ΜΜΕ και να απαντά με ευγένεια», ανέφερε η Εγκληματολόγος, προσθέτοντας ότι η έννοια του θα έπρεπε να ήταν να θρηνήσει τη σύζυγό του και όχι να κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι ελπίζει να βρεθούν οι δράστες.

Η κ. Τσίτση υπογράμμισε πως τέλειο έγκλημα ούτε υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ. «Εάν κάποια εγκλήματα καθυστέρησαν οι Αρμόδιες Αρχές να τα εξιχνιάσουν, ήταν αυτά που ήταν “καλοστημένα”, όμως και πάλι εξιχνιάζονται», είπε.

«Ο δολοφόνος ή ο κάθε άνθρωπος που μπαίνει σε μια παραβατική συμπεριφορά όλο και κάτι θα αφήσει πίσω του, ακόμη και μια συμπεριφορά», ανέφερε, ενώ τόνισε πως η Αστυνομία γνώριζε την ωμή πραγματικότητα και προστάτευσε την υπόθεση μέχρι να ομολογήσει ο ίδιος.

«Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται να ήταν προμελετημένο και δεν εννοώ απαραιτήτως ότι ήταν ένα μήνα πριν, μπορούσε να είχε προμελετηθεί 1-2 ώρες πριν. Δεν θεωρώ, συνέχισε, ότι πρόκειται για έγκλημα εν βρασμώ ψυχής καθώς ο πνιγμός έχει να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να καταλήξει το θύμα και ο θύτης προλαβαίνει να σκεφτεί το τι συνέβη» σημείωσε.

Η εγκληματολόγος υποστήριξε πως ο πιλότος είναι ένας «εξαιρετικά καλός ηθοποιός» ενώ σε σχέση με το κίνητρο είπε πως αυτό είναι η εκδίκηση.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Με έδιωξε από το κρεβάτι και την έπνιξα με το μαξιλάρι» – Ανατριχιάζει η ομολογία του πιλότου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;