Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΡΓΟΛΙΔΑ
  • Γνωστός επιχειρηματίας της Αργολίδας: «Δεν έχω σχέση με κύκλωμα ναρκωτικών… Θέλουν να με καταστρέψουν»

Γνωστός επιχειρηματίας της Αργολίδας: «Δεν έχω σχέση με κύκλωμα ναρκωτικών… Θέλουν να με καταστρέψουν»

Αγανακτισμένος επιχειρηματίας της Αργολίδας από τις φήμες που διαδίδονται

«Είναι άδικο. Δεν έχω σχέση με ναρκωτικά και δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν» δηλώνει στο Argolida Planet
Ένας γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών σε Άργος και Ναύπλιο, επικοινώνησε με το Argolida Planet εκφράζοντας την αγανάκτησή του, καθώς – όπως καταγγέλλει – εμπλέκεται αδίκως το όνομά του σε λίστα που κυκλοφορεί μέσω social media και εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, με δήθεν εμπλεκόμενους στο κύκλωμα ναρκωτικών της Αργολίδας που εξαρθρώθηκε πρόσφατα.

Η λίστα αυτή, σύμφωνα με μαρτυρίες και επιβεβαιώσεις, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και περιλαμβάνει ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή στην υπόθεση.
Ο επιχειρηματίας, με έντονη παρουσία στην τοπική κοινωνία, δηλώνει:
«Δεν έχω καμία σχέση και ούτε καν έχω δοκιμάσει ναρκωτικά ποτέ στη ζωή μου. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό. Ο καθένας γράφει ό,τι όνομα του έρθει και το κυκλοφορεί δεξιά-αριστερά. Αυτός ή αυτοί που το κάνουν θέλουν να με καταστρέψουν. Εγώ δεν έχω δώσει ποτέ και κανένα δικαίωμα στην κοινωνία. Είναι άδικο. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν…»

Το Argolida Planet επαναλαμβάνει ότι:
Η διασπορά ψευδών λιστών σπιλώνει υπολήψεις αθώων ανθρώπων και προκαλεί ανεπανόρθωτη ηθική και κοινωνική βλάβη. Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από αξιόπιστες πηγές και πάντα με σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας.
📌 Αστυνομικά Νέα:

Online χρήστες: 415

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!