Γύρισε ο Αρχηγός! Στο “τιμόνι” του Διομήδη ο Γιώργος Ζαραβίνας – Οι πρώτες δηλώσεις

Μεγάλη επιστροφή

Ο εμβληματικός αρχηγός της χρυσής εποχής των Λύκων Γιώργος Ζαραβίνας, το όνομα του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις κατακτήσεις του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων, επιστρέφει σκορπίζοντας χαρά και αισιοδοξία σε όλους τους φίλους της ομάδας!
Αυτή τη φορά θα οργανώνει και θα καθοδηγεί τους Λύκους από τη θέση του επικεφαλής προπονητή του Διομήδη. Η σοβαρότητα που τον διακρίνει, οι αναμφισβήτητες προπονητικές του ικανότητες και το πάθος του για ουσιαστική και συστηματική δουλειά είναι εχέγγυα πως ο Διομήδης που θα κτιστεί, με την καθοδήγηση του, θα είναι ο Διομήδης που όλοι ονειρεύονται!

Οι πρώτες δήλώσεις του Γιώργου Ζαραβίνα:
«Επιστρέφω σε μια ομάδα που έδωσα πολλά και πήρα πολλά περισσότερα. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να καθιερωθούμε στις σταθερά καλές και υγιείς ομάδες, στις επόμενες πολύ ανταγωνιστικές χρονιές. Πρέπει να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για τη συμβολή του στο να είναι ο Διομήδης, η αγαπημένη ομάδα της περιοχής, πάντα πρωταγωνιστής. Όνειρο όλων σύντομα ο Διομήδης να αγωνίζεται στο νέο γήπεδο της πόλης, που θα αποτελεί το καμάρι όλων.»