ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ. Μαλτέζος: “Ντράπηκε και η ντροπή… «Φτιάχνουν» τους ημέτερους και στο Κιβέρι”

Αφού έφτιαξαν του ημέτερους στο Κουτσοπόδι, τώρα φτιάχνουν και αυτούς του Κιβερίου.

Με σημερινή της απόφαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άργους-Μυκηνών αποδέχθηκε Γνωμοδότηση Δικηγόρου Ναυπλίου, με την οποία θεωρείται νόμιμο το αίτημα για παράταση μίσθωσης παραλιακού και προνομιακού ακινήτου του δήμου Άργους Μυκηνών προς τον κ. Χασάπη Κωνσταντίνο.
Ο κ. Κων/νος Χασάπης, είναι κάτοικος Κιβερίου, δραστηριοποιείται με συνεχείς παρατάσεις στο συγκεκριμένο ακίνητο από το 2011, που ανέλαβε ο “δήμαρχος των έργων” και τώρα το σημαντικό και ενδιαφέρον είναι ότι πριν λίγο καιρό …αποφάσισε να είναι και υποψήφιος της τ.κ. Κιβερίου με τον “Δήμαρχο των Έργων”, βεβαίως βεβαίως !
Δε στεκόμαστε καθόλου στο αν είναι νόμιμο ή όχι το αίτημα του κου Κων/νου Χασάπη.
Το ίδιο άλλωστε έκανε ο απερχόμενος και με άλλο υποψήφιο του, μισθωτή του δήμου σε άλλο δημοτικό ακίνητο . Εξαναγκάζεται από τους υποψηφίους του σε μισθώσεις άνω της 5ετίας για να δεχθούν να είναι υποψήφιοι μαζί του. Οι μισθωτές – υποψήφιοι λαμβάνουν έτσι την “εξασφάλιση”, ότι στην περίπτωση άλλης δημοτικής αρχής – ενδεχόμενο πια ορατό στον καθένα – η νέα δημοτική αρχή θα δεσμεύεται και δεν θα μπορεί να αλλάξει την σύμβαση.
Ενώ η σύμβαση του κ. Χασάπη έληγε την 31.12.2023 έσπευσαν αυτοί να τον εξασφαλίσουν και όχι η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει σε λίγες ημέρες, μέσω των εκλογών.
Αυτή είναι η αίσθηση τους περί δημοκρατίας, σεβασμού των θεσμών, αξιοκρατίας…
Δημιουργώντας τετελεσμένα δείχνουν την περιφρόνηση τους στην ψήφο των δημοτών.
Το αίσθημα ιδιοκτησίας που έχει πλέον εδραιωθεί στο Δήμο Άργους-Μυκηνών, δείχνει την αλαζονεία τους αλλά και τις σχέσεις συναλλαγής με αρκετούς εκ των υποψηφίων τους. Έχουν καταστεί ένα καθεστώς που προσπαθεί να γαντζωθεί από την εξουσία, που τους γλιστρά μες από τα χέρια καθημερινά, μέχρι την 8η Οκτωβρίου.
Τους δηλώνουμε ότι αναλαμβάνοντας εμείς όλες αυτές οι συμβάσεις θα εξεταστούν εκ νέου και στην περίπτωση που βρεθεί ότι θίγεται το δημόσιο συμφέρον από π.χ. χαμηλά μισθώματα κτλ θα φροντίσουμε να ακυρωθούν διά της νομίμου οδού !
Ντράπηκε και η ντροπή …
Δελτίο τύπου
Πρωτοβουλία
Γιάννης Μαλτέζος
ΔΕΙΤΕ:  Πωλείται Super Market στο Ναύπλιο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!