Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Δήμος Ερμιονίδας: «Άμεσες ενέργειες και αποφάσεις για το κλειστό γυμναστήριο Κρανιδίου»

Από το Γραφείο του Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
“Στην συνεδρίαση της 12ης Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος κ. Γ. Γεωργόπουλος, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας σχετικά με τις σημαντικότατες εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Κρανιδίου, με χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ύψους 1.500.000,00€.
Η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ», βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες που απαιτούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας για την ανάθεση σε τεχνικούς συμβούλους, των απαραίτητων μελετών της ανέγερσης του έργου.
Παράλληλα με την κατασκευή των 2 γηπέδων τένις στον αίθριο αγωνιστικό χώρο με χρηματοδότηση μέσω ευγενικής χορηγίας δωρητών, η οποία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, πραγματοποιούνται τα απαραίτητα βήματα για την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα έργα σε όλη την Ερμιονίδα.
Στις 27.12.2022, με αποφάσεις του Δημάρχου, ανατέθηκε άμεσα σε δύο εταιρείες η παροχή υπηρεσιών. Στην εταιρεία ALDES ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΙΚΕ, η «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την σύνταξη υποστηρικτικών μελετών για την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στον Δήμο Ερμιονίδας» και στην εταιρεία ΑΛΚΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΠΕ, οι «Προμελέτες για την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στον Δήμο Ερμιονίδας».
Εντός του σύντομου χρονικού διαστήματος των 15 ημερών από την ενημέρωση, καταβάλλεται μια ενδελεχής προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων, με τον συντονισμό του Δημάρχου, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα σε όλες τις προαπαιτούμενες ενέργειες και να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου.
Στην συνέχεια, με την ανάδειξη αναδόχου του έργου, γίνεται πράξη η επιθυμία και η βούληση του αείμνηστου δωρητή – ευεργέτη του Δήμου μας, και το Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ» γίνεται πραγματικότητα.”
ΔΕΙΤΕ:  Ο «Μάγος των drones» αποτυπώνει το Ναύπλιο (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!