ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δήμος Ερμιονίδας: Στα σκαριά βρίσκονται εργασίες τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων

Υπογράφηκε, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, η απόφαση ένταξης του Δήμου Ερμιονίδας στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», το οποίο αφορά το έργο «Ανάπτυξη της υπαίθρου – Αγροτική οδοποιία Δήμου Ερμιονίδας», συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00 €.
Με την υλοποίηση του έργου, που αποτελεί πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, γίνεται συνολική προσπάθεια για την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, με σκοπό την εύκολη πρόσβαση σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου προβλέπονται εργασίες τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσης πολλών χιλιομέτρων.
Επισημαίνεται ότι πρόκειται για το τρίτο έργο που η Δημοτική Αρχή εντάσσει στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», αφού ήδη έχει εγκριθεί η Αναβάθμιση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Κρανιδίου με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση μέρους της εκροής για επωφελείς χρήσεις και η Ενεργειακή αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, συνολικού προϋπολογισμού των τριών έργων 8.877.667,60 €.
Αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων
Ο Δήμος Ερμιονίδας μεριμνά για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, καλύπτοντας μια σειρά από ανάγκες με άμεση προτεραιότητα τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού της Ερμιονίδας.
«Βελτιώνουμε τις υποδομές σε όλο το εύρος του Δήμου Ερμιονίδας και στηρίζουμε έμπρακτα τον αγροτικό πληθυσμό. Με προσήλωση στο στόχο μας εξασφαλίζουμε έργα αναγκαία και δίνουμε μόνιμες λύσεις στον πρωτογενή τομέα.», αναφέρει η Δημοτική Αρχή.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!