ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Δήμος Ναυπλιέων | Ψήφισμα για τον θάνατο της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου

Το Δημοτικό Συμβούλιο στις 30-01-2023 συνήλθε σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση μετά την πληροφορία του θανάτου της αείμνηστης Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου, Πρόεδρου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Αργολίδας και εξέδωσε το ακόλουθο ομόφωνο ψήφισμα
Ψήφισμα
1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της αείμνηστης Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου, Πρόεδρου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Αργολίδας ο οποίος ιδρύθηκε το 1996 και τον οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών από τη θέση της Πρόεδρου επιδεικνύοντας απαράμιλλη ευαισθησία , καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια με σκοπό να εξυπηρετήσει το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία για ανεξάρτητη διαβίωση και αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο έργο προσφοράς στον άνθρωπο και την κοινωνίας μας.
2. Διατυπώνει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους της , στους οποίους επιδίδεται το παρόν ψήφισμα.
3. Χρηματικό ποσό θα καταβληθεί στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Αργολίδας.
4. Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Ο Πρόεδρος
Αυγουστόπουλος Σταύρος
Τα Μέλη του Δημ.Συμβουλίου
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων
Δημήτριος Κωστούρος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;