Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Δείτε με τι αυτοκίνητο κινείται ο Daniel Craig στο Πόρτο Χέλι

Ο αστέρας του Hollywood βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, γυρίζοντας την ταινία «Στα Μαχαίρια 2».

Και φυσικά επέλεξε το κατάλληλο αυτοκίνητο για αυτόν. Δείτε ποιο είναι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsauto.gr, ο ο Χολιγουντιανός STAR ζήτησε να έχεις όλες αυτές τις ημέρες των γυρισμάτων, ένα μοναδικό αυτοκίνητο, το οποίο και του παραχωρήθηκε από την Ελληνική εισαγωγική εταιρία της Land Rover!

Πρόκειται για το Range Rover SVAutobiography ένα πρότυπο πολυτέλειας αλλά και τεχνολογικής αρτιότητας.

Πρόκειται για ένα μοντέλο του τμήματος Special Vehicle Operation της Jaguar Land Rover που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια κορυφαία αίσθηση πολυτέλειας. Στο πίσω μέρος του χώρου επιβατών υπάρχουν δύο μεγάλες “Executive Class” θέσεις που προσφέρουν 1,2 μέτρα αέρα για τα πόδια και έχουν δυνατότητα ανάκλησης 40% ενώ διαθέτουν λειτουργία μασάζ και θέρμανσης των ποδιών. Οι πίσω επιβάτες θα μπορούν επιπλέον να ελέγχουν ένα μεγάλο αριθμό λειτουργιών του αυτοκινήτου μέσω της κονσόλας που υπάρχει ανάμεσα στα δύο καθίσματα.

Για την ψυχαγωγία αλλά και την εξυπηρέτηση εργασιακών δραστηριοτήτων το SVAutobiography διαθέτει στο πίσω μέρος δύο ανακλινόμενα τραπέζια και οθόνες αφής 10 ιντσών. Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν το σύστημα wifi 5G καθώς και ψυγείο χωρητικότητας 2,4 λίτρων.

Το αυτοκίνητο το Ντάνιελ Γκρεγκ είναι μαύρο, και διαθέτει τον 3λιτρο κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 400PS.

Η τιμή του εκτιμάται στην Ελλάδα γύρω στις 170.000€

πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!