ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δείτε πως ασθενής νίκησε τον Κορωνοϊό στο Ναύπλιο! Η δύσκολη εμπειρία του και το “ευχαριστώ”!!!

Τη δύσκολη εμπειρία του με τον κορωνοϊό και τη φροντίδα που δέχτηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου μετέφερε δημόσια ασθενής που θεραπεύτηκε.

Ο κορωνοϊός “χτύπησε” τον συμπολίτη μας Παναγιώτη Χρ. Μερμίγκη, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει, λόγω της μάχης που έδωσε και της άψογης αντιμετώπισης του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Μερμίγκης, σε ευχαριστήρια επιστολή του, οι άνθρωποι του Νοσοκομείου του πρόσφεραν ιατρική φροντίδα και συμπεριφέρθηκαν με επαγγελματισμό, αψηφώντας τον κίνδυνο να μολυνθούν και οι ίδιοι από τον φονικό ιό.

ΔΕΙΤΕ:  “Let’s do it Greece” στο Άργος με εθελοντικό καθαρισμό του λόφου Ασπίδος

Αξίζει να προσθέσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Νοσοκομείο Ναυπλίου δέχεται δημόσια ευχαριστίες και εύσημα από ασθενείς που έχει φροντίσει, κάτι που δείχνει τη σωστή δουλειά που γίνεται από τη διοίκησή, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του κ. Μερμίγκη:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, και δημοσίως, τον Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους ιατρούς κ. Αντώνη Χατζόπουλο – τον κ. Τσεκρέκο …. – την κα Νέλα …., και ιδιαιτέρως, την κα Βώσσου Μαρίνα για την ιατρική φροντίδα που μου παρείχαν και για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, στη δύσκολη και σε βάρος συγκυρία αντιμετώπισης του ιού Sars CoV 2 – λοίμωξης COVID 19.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Βώσσου και τον κ. Χατζόπουλο ήταν ανοικτή όλο το 24ωρο επειδή η αντιμετώπιση της λοίμωξης COVID – 19 έγινε στην οικία μου.

Λόγω της επιθετικότητας του ιού, χρειάστηκε να μεταβώ στη Ν.Μ. Ναυπλίου 3 φορές για εξετάσεις και ιατρική συνδρομή. Και τις 3 φορές, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ιατροί, με αντιμετώπισαν – ενώ σίγουρα έπαιρναν και ένα ρίσκο να μολυνθούν και αυτοί – με γνώμονα την προσφορά της καλύτερης θεραπείας αντιμετώπισης έναντι του φονικού ιού που πλήττει την ανθρωπότητα.

Σας ευχαριστώ θερμά και εύχομαι από καρδιάς, ο θεός, να σας δίνει υγεία & δύναμη να συνεχίσετε να προσφέρετε τις καλές υπηρεσίες σας στους ασθενείς συνανθρώπους μας και επιτυχίες στις ιατρικές προσπάθειες ίασης ασθενών.”

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!