Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

ΔΕΙΤΕ: “Κέντρο Εμβολιασμού, Υγείας, Κ@#λ@ς, Οργασμού” στην Αργολίδα! [Εικόνες]

Έναν πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο βρήκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Καββαδίας” στο Λυγουριό Αργολίδας για να γιορτάσει τις Απόκριες!

“Κέντρο Εμβολιασμού – Υγείας, Κ@υλας, Οργασμού” αναγράφει η πινακίδα που βρίσκεται στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Λυγουριού.

Η συγκεκριμένη πινακίδα, η οποία συνδυάζεται με ένα τεράστιο εμβόλιο, προκάλεσε άφθονο γέλιο στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Λυγουριού και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι ο “Καββαδίας” είναι… πολύ μπροστά στη σάτιρα!

Σε άλλη χιουμοριστική πινακίδα που έφτιαξαν τα μέλη του Συλλόγου ενημερώνουν τον κόσμο για τις πολλές δόσεις που προσφέρει το Κέντρο Υγείας της περιοχής!

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι μπορεί να βιώνουμε δύσκολη χρονική περίοδο, όμως ο χαβαλές, το χιούμορ και η καλή διάθεση δεν χάνονται!

Βέβαια, δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ, όπως αποδείχτηκε, καθώς ο υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Λυγουριού με χθεσινή επιστολή του στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου και τον Δήμαρχο Τάσο Χρόνη ζήτησε να απομακρυνθεί η εν λόγω πινακίδα, καθώς τη θεώρησε “ενοχλητική και προσβλητική” για τους εργαζόμενους του Κέντρου.

Όπως μαθαίνουμε, τα μέλη του Συλλόγου δεν το πήραν και πολύ ευχάριστα, καθώς αισθάνονται ότι λογοκρίνονται. Αν θέλετε την άποψη μου, με κάθε σεβασμό στην αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει το προσωπικό στο Κέντρο Υγείας, καλά κάνουν και νιώθουν έτσι τα μέλη του Καββαδία. Από πότε το χιούμορ και η σάτιρα πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιστολές στην Αστυνομία;

Οι εορταστικές πρωτοβουλίες του Καββαδία φυσικά δεν περιορίστηκαν μόνο εκεί, καθώς τοποθέτησαν και άλλα χιουμοριστικά άρματα στο Λυγουριό, με κορυφαίο αυτό που απεικονίζει ως βασιλιά καρνάβαλο τον Νίκο Χαρδαλιά!

Μένει να δούμε αν θα έρθει και δεύτερη επιστολή διαμαρτυρίας, αυτή τη φορά από το γραφείο του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας!!

Να σημειώσουμε κλείνοντας, ότι το Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι κλείνει φέτος 40 χρόνια και δυστυχώς λόγω των συνθηκών, δεν θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε και να ξεφαντώσουμε, όπως κάναμε άλλες χρονιές.

Τουλάχιστον αυτές οι πρωτοβουλίες μας υπενθύμισαν ότι διανύουμε εορταστική περίοδο. Καλή Σαρακοστή και του χρόνου λεύτεροι!

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας
Φωτογραφίες: Argolida Planet

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!