Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

ΔΕΙΤΕ: Ποια Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ΕΚΛΕΙΣΑΝ σε Άργος, Ναύπλιο, Ν. Τίρυνθα & Ερμιονίδα

Με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας,

σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία από την 1η Μαρτίου και για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων Covid 19, ενός τμήματος του 10ου Νηπιαγωγείου Άργους και μίας τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.

ΔΕΙΤΕ:  Θλίψη στο Άργος: Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Μαρία Ρασσιά -Ήταν μόλις 53 ετών

Επίσης από τις 02/03/2021 και για 14 ημέρες, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, δύο τμημάτων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, μίας τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας, μίας τάξης και ενός τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου, λόγω κρουσμάτων.

ΔΕΙΤΕ:  Επιστολή στο AP: «Η πλατεία στο Άργος θυμίζει Σκόπια! Φτάνει το κιτς, δεν έχουν θέση οι κινεζουριές»

Oι στενές επαφές των περιστατικών έχουν ειδοποιηθεί από τις Διευθύνσεις των σχολείων, προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι, τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους και την ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών τους σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.

ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία στο AP: «Πλήρης εγκατάλειψη στην Πυραμίδα του Ελληνικού... Οι υπεύθυνοι αδιαφορούν!»

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Αικατερίνη Δουράνου

Δείτε και αυτό: Πατάει κορυφή το Argolida Planet: Σχεδόν 100.000 χρήστες και 640.000 επισκέψεις τον Φεβρουάριο! [Πίνακες]

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!