Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

ΔΕΙΤΕ: Ποια σχολεία και νηπιαγωγεία έκλεισαν στην Αργολίδα – Επίσημη ενημέρωση

Με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας,

σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία δύο τμημάτων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και δύο τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδριανού, από τις 2 Μαρτίου και για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος Covid 19.

ΔΕΙΤΕ:  Ποιος γνωστός τραγουδιστής γύρισε video clip στο Ναύπλιο... Έχει πάει και στη Eurovision!

Επίσης από τις 03/03/2021 και για 14 ημέρες, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ιρίων, του Νηπιαγωγείου Ιρίων του Νηπιαγωγείου Τολού και δύο τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Τολού, λόγω κρούσματος Covid 19.

ΔΕΙΤΕ:  Θλίψη στο Άργος: Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Μαρία Ρασσιά -Ήταν μόλις 53 ετών

Oι στενές επαφές των περιστατικών έχουν ειδοποιηθεί από τις Διευθύνσεις των σχολείων, προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι , τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους και την ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών τους σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.

ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Πατριός απείλησε με τσεκούρι 6χρονο παιδί και χτύπησε τον 11χρονο αδερφό του

Οι Διευθύνσεις των σχολείων θα κοινοποιήσουν στις οικογένειες των μαθητών , μαθητριών τους το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης, το οποίο υλοποιείται πρωινές ώρες.

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης Αργολίδας
Αικατερίνη Δουράνου

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!