ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ: Το ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα της Αργοναυπλίας τη Μεγάλη Παρασκευή


Καθορίστηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στους Δήμους Άργους-Μυκηνών & Ναυπλιέων, κατά την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής 22/4/2022
Το σκεπτικό της απόφασης:
-Οι πόλεις των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους Μυκηνών αναμένεται να έχουν αυξημένη επισκεψιμότητα τόσο από τους μονίμους κατοίκους όσο και από πολίτες που έχουν εξοχικές κατοικίες,
-Η ενίσχυση της εμπορικής κίνησης θα αναζωογονήσει οικονομικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες στην παρούσα πρωτοφανή χρονική συγκυρία, φαίνεται σαφώς να έχουν «πληγεί» περισσότερο από την συνεχιζόμενη κατάσταση πανδημίας και των οικονομικών επιπτώσεων που προσφάτως ενέσκηψαν λόγω του πολέμου.
-Το γεγονός ότι η πολιτεία οφείλει καθ’ οιονδήποτε πρόσφορο τρόπο να συνδράμει, με ενέργειες τόνωσης του «εμπορικού κόσμου». Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούνται καλύτερα οι αγοραστικές ανάγκες των καταναλωτών, των εργαζομένων και των μετακινούμενων στην περιοχή πολιτών, ευνοείται η ανάπτυξη της περιοχής, και γενικώς διευκολύνεται το κοινωνικό σύνολο.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:
Καθορίζουμε την προαιρετική λειτουργία καταστημάτων τη Μεγάλη Παρασκευή, 22/04/2022, που προβλέπεται στο άρθρο 3 παρ. 2 του Ν.435/1976, από ώρα έντεκα (11:00) στους Δήμους Άργους-Μυκηνών & Ναυπλιέων, με την υποχρέωση τήρησης της εργατικής νομοθεσίας.
Επισημαίνεται ότι, το ωράριο αυτό είναι προαιρετικό και οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να προσβάλει την απόφαση για λόγους νομιμότητας, ενώπιον του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της απόφασης ή την ανάρτησή της στο διαδίκτυο ή από την κοινοποίησή της ή αφού έλαβε γνώση αυτής σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 και 238 του Ν.3852/2010 & του άρθρου 30 του Ν.3982/2011.
Η απόφαση αυτή θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο “Πρόγραμμα Διαύγεια” και θα δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Παναγιώτης Νίκας

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!