Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

«Δεν λέγεται στον αέρα αυτό»: Η πληροφορία για τον πιλότο που ανατρέπει τα πάντα

Θανάσης Κατερινόπουλος: Ο άνθρωπος που είδε την ενοχή του πιλότου απ’ την πρώτη μέρα… ξέρει πολλά!

Λίγες μόνο ώρες μετά την στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν ο πρώτος που έβαλε στο κάδρο τον πιλότο, κάνοντας λόγο για ύποπτες κινήσεις και αφήγημα που δεν πείθει.

Ο Πρόεδρος Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τα στοιχεία που τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα. Μάλιστα σημείωσε ότι η μία απ’ τις πληροφορίες που έχει… δεν λέγεται στον αέρα:

«Ήταν δύο συγκεκριμένες πληροφορίες: η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο».

Ο κ. Κατερινόπουλος όμως θεωρεί ότι υπάρχει και… ουρά στην υπόθεση. Δεν έχει πειστεί ότι το κίνητρο της δολοφονίας είναι αυτό που λέει ο πιλότος και πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να κάνει ο ανακριτής. Θεωρεί ότι θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή μόλις αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος που έκλεισε το στόμα της Καρολάιν ο γυναικοκτόνος:

ΔΕΙΤΕ:  Αυτή η παραλία είναι το επτασφράγιστο εξωτικό μυστικό της Αργολίδας -Πώς να πάτε! (Vid)
ΔΕΙΤΕ:  Τολό: Ο απόλυτος προορισμός για μίνι καλοκαιρινές αποδράσεις (Vid)

«Δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, κατά τη δική μου εκτίμηση. Ο ανακριτής έχει πολλή δουλειά, γιατί εγώ δεν θα μείνω σε ένα έγκλημα που έκανε ο σύζυγος εναντίον της συζύγου του για τους δικούς του λόγους. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα.

Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους.

Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα».

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!