ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεύτερος στην Ελλάδα… Ο Βασίλης Δαρλάσης από το Άργος έκανε μεταμόσχευση πνεύμονα! [Video]

 Ο 2ος ασθενής που έκανε μεταμόσχευση πνεύμονα στην Ελλάδα με επιτυχία. Από τότε έχουν περάσει έξι μήνες και είναι σαν να ξαναγεννήθηκε!

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Βασίλης Δαρλάσης από το Άργος στην Αργολίδα, ο οποίος διαγνώσθηκε με ιστιοκυττάρωση το 1999, για την περιπέτειά του και για το πώς είναι η ζωή του πλέον μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα στην οποία υπεβλήθη.

Από τον Οκτώβριο του 2016, 4 μήνες μετά το γάμο του, επιδεινώθηκε το πρόβλημά του με αποτέλεσμα να πάει στο Αττικό νοσοκομείο. Έμεινε για 17 ημέρες μέχρι που τον παρέπεμψαν στον καθηγητή πνευμονολογίας και εντατικολογίας κύριο Ηρακλή Τσαγκάρη ο οποίος είναι επικεφαλής των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα.

Μετά το 2000 έκανε τον μεταμοσχευτικό έλεγχο και ύστερα μπήκε σε πανευρωπαϊκή λίστα αναμονής για μεταμόσχευση. Δύο φορές βρέθηκε μόσχευμα το οποίο δεν ήταν ποιοτικό, ώσπου στα τέλη του 2020 βρέθηκε το τελικό μόσχευμα.

Από τότε έχουν περάσει έξι μήνες και είναι σαν να ξαναγεννήθηκε. Η ζωή του άλλαξε εντελώς αφού τα τελευταία δυόμιση χρόνια ήταν σε οξυγονοθεραπεία και κοιμόταν με μάσκα Cpap .

Στήριγμά του σε όλο αυτό το Γολγοθά που του έδωσε δύναμη να το παλέψει και να μην τα παρατήσει ήταν η γυναίκα του, Λίτσα.

Ο κ. Δαρλάσης μίλησε για τη σημασία του να γίνει κάποιος δότης οργάνων και ευχαρίστησε τον γιατρό του, την οικογένειά του και το δότη.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!