Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Δημήτρης Καμπόσος | «Κλείστε τα αυτιά σας στους ψεύτες, όλοι μαζί προχωράμε!»

Συνέντευξη τύπου με αφορμή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας», όπου έδωσαν το παρών εκατοντάδες πολίτες, παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Ο κόσμος, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, γέμισε ασφυκτικά το Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συγκέντρωση σαν κι αυτή της Δευτέρας, είχαμε να δούμε πολλά χρόνια στο νομό και δείχνει ξεκάθαρα ότι η παράταξη του κ. Καμπόσου είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Άλλωστε, έχουμε ξαναγράψει ότι το ψηφοδέλτιο της «Αλλαγής Πορείας» ανανεώνεται και δυναμώνει μέρα με τη μέρα, παρά τις ανεπαρκείς προσπάθειες διάσπασης και τον πόλεμο λάσπης που έχει δεχθεί κατά καιρούς ο επικεφαλής της.

Ουσιαστικά, το μόνο που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, είναι συνδυασμούς που θα δώσουν μάχη για τη δεύτερη θέση, με την ελπίδα να οδηγηθούν οι εκλογές σε δεύτερη Κυριακή, κάτι που πιθανότατα δεν θα συμβεί.

“Ευχαριστώ πολύ όλον αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Pantazis Royal, στην κοπή της πίτας του συνδυασμού μας.
Αψηφώντας τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή μας, βρέθηκαν δίπλα μας να μας δώσουν δύναμη να συνεχίσουμε τα μεγάλα έργα μας.
Κλείστε τα αυτιά σας στους ψεύτες, όλοι μαζί προχωράμε!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του κ. Καμπόσου:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!