Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Δημοσκόπηση ALCO | Με τεράστια διαφορά πρώτος ο Καμπόσος – Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή!

Νέα δημοσκόπηση της έγκριτης εταιρείας δημοσκοπήσεων ALCO διενεργήθηκε για λογαριασμό Περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού στον Δήμο Άργους Μυκηνών.
Τα ποσοστά που έδωσαν οι πολίτες του Δήμου στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και στην δημοτική παράταξη ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας πως ο κόσμος έχει αναγνωρίσει το μεγάλο έργο της δημοτικής μας αρχής και δείχνει τον νικητή των εκλογών του Οκτωβρίου 2023 από την πρώτη Κυριακή.
Σε δείγμα 500 ατόμων, όταν εθνικής εμβέλειας δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούν δείγμα 600 ατόμων, η τηλεφωνική έρευνα επιβεβαίωσε πως ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος είναι το πρόσωπο με την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα αλλά και εκείνος που θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή με ισχυρό ποσοστό.
Δείτε λοιπόν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης όπως παρουσιάστηκε χθες βράδυ από τον τηλεοπτικό σταθμό TV SUPER:
Στην ερώτηση,
Πιστεύετε ότι τα τελευταία χρόνια το Άργος γίνεται καλύτερο, παραμένει στα ίδια επίπεδα ή γίνεται χειρότερο;
Το 44% απάντησε πως γίνεται καλύτερο αναγνωρίζοντας τις μεγάλες αλλαγές που έχουν επέλθει από τα έργα και τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Καμπόσου, ενώ το 34% πως δεν έχει γίνει χειρότερο παρά την δεκαετή κρίση στην οικονομία και αργότερα στην υγεία.
Στην ερώτηση,
Θα λέγατε ότι είστε αρκετά, λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από το έργο του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, οι θετικές απαντήσεις των πολιτών άγγιξαν το εξωπραγματικό 82%!
Το επόμενο εύρημα έχει σχέση με την ικανοποίηση των πολιτών από συγκεκριμένους τομείς της δράσης της δημοτικής αρχής
Στην ερώτηση λοιπόν,
Αν έχετε θετική ή αρνητική γνώμη για τον δήμο σας σε κάθε έναν από τους τομείς που θα σας διαβάσω;
Η θετική άποψη των πολιτών για το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Δήμου, αυτό της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους άγγιξε το 70%, μια ακόμα απόδειξη πως η Ανάπλαση άλλαξε την εικόνα του κέντρου και αναβάθμισε την ποιότητα ζωής των πολιτών. Στον τομέα της καθαριότητα τα ποσοστά των θετικών απαντήσεων παραμένουν υψηλά με το 65% να απαντά πως η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου ανταποκρίνεται άριστα στα καθήκοντά της. Ένα ακόμα έργο που βλέπουν πολύ θετικά οι πολίτες είναι το κολυμβητήριο Άργους που τα ποσοστά των θετικών απαντήσεων φτάνουν το 64% κάτι που επιβεβαιώνει την προσφορά του έργου στον αθλητισμό. Η εξυπηρέτηση των δημοτών , οι αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και οι εκδηλώσεις πολιτισμού έχουν θετικό πρόσημο για τους πολίτες με μοναδικό χαμηλό ποσοστό την οδοποιία που το ποσοστό των θετικών απαντήσεων έφτασε το 39%. Η δημοτική αρχή εξάλλου γνωρίζοντας τα προβλήματα του Δήμου έχει εξασφαλίζει από προγράμματα 9.181.253,43 ευρώ για την αγροτική και αστική οδοποιία η οποία θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.
Στην ερώτηση,
Έχετε θετική ή αρνητική γνώμη για κάθε πρόσωπο που θα σας διαβάσω; Αν δεν γνωρίζετε κάποιο πρόσωπο τόσο ώστε να το κρίνετε, πείτε το.
Σε αυτό το εύρημα διαπιστώνει κανείς το μεγάλο ποσοστό αναγνωρισιμότητας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών η οποία αγγίζει το 83% με θετική άποψη για εκείνον να έχει το 58%.
Η επόμενη κάρτα απαντά για την άποψη των πολιτών αν ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί, με τους πολίτες να θεωρούν κατά 50% επιβεβλημένη την επανεκλογή του Δημήτρη Καμπόσου!
Ένα πολύ σημαντικό ποιοτικό εύρημα της δημοσκόπησης που αποδεικνύει την στήριξη του Δημήτρη Καμπόσου από όλους τους πολιτικούς χώρους και την διείσδυση του σε αυτούς είναι η επόμενη κάρτα!
Στο ερώτημα αν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών πρέπει να επανεκλεγεί τα ποσοστά των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας δίνουν στον Δήμαρχο Άργους το εξωπραγματικό ποσοστό του 81%, 26% δίνουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ! και 35% οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ !
Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης αφορά την Παράσταση Νίκης και δίνει στον Δημήτρη Καμπόσο το μεγάλο ποσοστό 58% ποσοστό αξιοσημείωτο όπως ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος καθώς υποδηλώνει πως ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα έχει Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή των εκλογών του 2023.
 Στο ερώτημα για την καταλληλότητα εκλογής Δημάρχου η κυριαρχία του Δημήτρη Καμπόσου είναι ξεκάθαρη καθώς έχει τεράστια διαφορά από τον δεύτερο κατακτώντας το 50% έναντι των, Καρούζος 12%, Μαλτέζος 12%, Δαμούλος 7%, Παπαιωάννου 6%, Θεοδοσίου3%, άλλος 2% και ΔΞ/ΔΑ 8%.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!