ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δημοσκόπηση MRB: Στις 9 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ


Πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών – το 77% – δηλώνουν είτε ότι αδυνατούν είτε ότι δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους – Όμως δύο στους τρεις δηλώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσέφερε πιο ουσιαστική βοήθεια στα νοικοκυριά
Στις 9 μονάδες (με αναγωγή) προσδιορίζει η MRB τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, με το κυβερνών κόμμα να καταγράφεται στο 34,9% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 25,9%, σε δημοσκόπηση για λογαριασμό του Newsbomb.gr
Το Κίνημα Αλλαγής εμφανίζεται στην αναγωγή με 16,4%, ενώ ο πρόεδρός του, Νίκος Ανδρουλάκης, καταγράφεται με υψηλά ποσοστά δημοφιλίας, που φτάνει το 30%, έχοντας μάλιστα θετικό ισοζύγιο μεταξύ θετικων και αρνητικών γνωμών.
Σημειώνεται ότι το Κίνημα Αλλαγής κερδίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό (12,8%) σε σχέση με τα κέρδη που έχει από τη ΝΔ (12% των ψηφοφόρων του 2019).
Η Ελλληνική Λύση καταγράφεται με 6%, το ΚΚΕ με 5,5% και το Μέρα25 με 3,8%.
Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με θετικές γνώμες στο 35,3% , με τον Αλέξη Τσίπρα στο 31%.
Μεγαλύτερο πρόβλημα η ακρίβεια
Πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών – το 77% – δηλώνουν είτε ότι αδυνατούν είτε ότι δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους – Όμως δύο στους στεις δηλώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσέφερε πιο ουσιαστική βοήθεια στα νοικοκυριά.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!