Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Δημοσκόπηση MRB: Στις 9 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ


Πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών – το 77% – δηλώνουν είτε ότι αδυνατούν είτε ότι δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους – Όμως δύο στους τρεις δηλώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσέφερε πιο ουσιαστική βοήθεια στα νοικοκυριά
Στις 9 μονάδες (με αναγωγή) προσδιορίζει η MRB τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, με το κυβερνών κόμμα να καταγράφεται στο 34,9% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 25,9%, σε δημοσκόπηση για λογαριασμό του Newsbomb.gr
Το Κίνημα Αλλαγής εμφανίζεται στην αναγωγή με 16,4%, ενώ ο πρόεδρός του, Νίκος Ανδρουλάκης, καταγράφεται με υψηλά ποσοστά δημοφιλίας, που φτάνει το 30%, έχοντας μάλιστα θετικό ισοζύγιο μεταξύ θετικων και αρνητικών γνωμών.
Σημειώνεται ότι το Κίνημα Αλλαγής κερδίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό (12,8%) σε σχέση με τα κέρδη που έχει από τη ΝΔ (12% των ψηφοφόρων του 2019).
Η Ελλληνική Λύση καταγράφεται με 6%, το ΚΚΕ με 5,5% και το Μέρα25 με 3,8%.
Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με θετικές γνώμες στο 35,3% , με τον Αλέξη Τσίπρα στο 31%.
Μεγαλύτερο πρόβλημα η ακρίβεια
Πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών – το 77% – δηλώνουν είτε ότι αδυνατούν είτε ότι δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους – Όμως δύο στους στεις δηλώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσέφερε πιο ουσιαστική βοήθεια στα νοικοκυριά.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!