ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Διήμερη εκδήλωση στο Άργος για την Γυναικεία Ενδυνάμωση & Επιχειρηματικότητα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2022

Η Οργάνωση Εκπαίδευσης και Κοινωνίας των πολιτών “Learning Seed” συνδιοργανώνει με την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Άργους – Μυκηνών την διήμερη εκδήλωση, Κοινότητα Γυναικών, για να τιμήσει τις γυναίκες του τόπου της που ασχολούνται με την Γυναικεία Ενδυνάμωση & Επιχειρηματικότητα και να δώσει το βήμα για εποικοδομητικό διάλογο ανάμεσα σε γυναίκες.
Κύριος στόχος είναι η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί ετήσια και να δημιουργηθεί ένας πανελλήνιος σύνδεσμος, όπου θα ανταλλάσσονται σκέψεις, προβληματισμοί και θέματα που ταλανίζουν την «σύγχρονη γυναίκα» μέσα στην κοινωνία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2022 17:30 – 21:00 στην αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”, στο Άργος, Αγίου Κωνσταντίνου 29 και θα μεταδίδεται live streaming από τα κοινωνικά δίκτυα της οργάνωσης.
Σας περιμένουμε με χαρά και ενθουσιασμό για να γνωριστούμε και να διασυνδεθούμε.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;