ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διήμερο επιμορφωτικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στο Ναύπλιο | Photos


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και Κέντρο Πρόληψης «Ελπίδα Ζωής», διοργάνωσε διήμερο επιμορφωτικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στις 19 και 20 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου.
Στο εργαστήριο παρουσιάστηκαν τα προγράμματα “Διαφυγές ….. από κάθε εξάρτηση” και “Η πολύχρωμη μετανάστευση της πεταλούδας”, καθώς και ο τρόπος πως αυτά εφαρμόζονται στα σχολεία μέσω της τεχνικής θεάτρου Φόρουμ.
Από το Κέντρο Πρόληψης «Ελπίδα Ζωής» συμμετείχε η κ. Αγγελική Μπαβέλα. Την υπόθεση δραματοποίησαν η ομάδα ηθοποιών-παιδαγωγών: κ. Δριβάκου Ελένη, Κλεισιάρης Βασίλης, Κόρδαρη Αναστασία, Βασιλάκου Άλκηστις, με συντονιστές την κ. Χριστίνα Ζώνιου Καθηγήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον κ. Νίκο Γκόβα υπεύθυνο του Δικτύου.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Ναυπλιέων καθώς και τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου κ. Διονύση Μακρυπόδη για τη διάθεση του χώρου.
Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Ιωάννης Γιατράκος

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!