ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Διήμερο Bazzar στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 26-27 Νοεμβρίου 2022

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την υποστήριξη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου και του Προεδρείου του 15μελούς, διοργανώνει BAZAAR ενόψει της BLACK FRIDAY.
Θα συγκεντρωθούν ρούχα, βιβλία και αντικείμενα αποκλειστικά για τις ηλικιακές ομάδες των μαθητών του σχολείου μας.
Για άλλη μια φορά η συμβολή σας είναι απαραίτητη.

Παρακαλείσθε να προσφέρετε για το σκοπό αυτό ρούχα, βιβλία και αντικείμενα που είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά δεν είναι πλέον χρήσιμα για σας και τα παιδιά σας, πλυμένα και καθαρά, ώστε να πουληθούν στο διήμερο Bazaar σε συμβολική αξία. Τα ρούχα που δεν πουληθούν θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες ενώ τα βιβλία θα ενισχύσουν τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.
Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα προσφέρουν αλλά και θα αγοράσουν κάτι που είναι αναγκαίο για τα παιδιά τους, ενώ επίσης θα συμβάλλουν στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Εξάλλου κάτι που δεν χρειάζεται πια το δικό σας παιδί μπορεί να είναι θησαυρός για κάποιο άλλο.
Υπενθυμίζουμε ότι κύριο μέλημα του συλλόγου είναι να δρα βοηθητικά προς όλες τις μαθητικές δραστηριότητες όπως χορούς, εκδρομές, εκπαιδευτικές επισκέψεις, μειώνοντας το κόστος συμμετοχής των μαθητών, ώστε να είναι εφικτή η συμμετοχή όλων των παιδιών.
Η συγκέντρωση των ειδών αυτών, θα γίνει στο χώρο του σχολείου, όπου αφού συλλεχθούν θα οργανωθούν.

Η διεξαγωγή του Bazaar θα υλοποιηθεί ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 & 27/11 και ώρες 10:00 – 15:00 , στο χώρο του σχολείου.

Ζητάμε την ενεργή συμμετοχή όλων σας έστω και με ένα μικρό αντικείμενο. Η επιτυχής υλοποίηση του Bazaar οφείλεται αποκλειστικά σε εσάς και τα παιδιά, τους μαθητές του σχολείου μας!!!!
Θα χαρούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας!!!!
Σας ευχαριστούμε
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;