ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Διαγράμμιση και κατοχύρωση των θέσεων στις λαϊκές αγορές του Δήμου Ναυπλιέων

Ο δήμος Ναυπλιέων, με αρμόδιο Αντιδήμαρχο τον κ. Λυκομήτρο Αλέξανδρο, ολοκλήρωσε τη διαδικασία καταγραφής των πωλητών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου Ναυπλιέων.
Ο πίνακας με τα ονόματα των πωλητών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου στη διαδρομή: www.nafplio.gr, αρχική σελίδα, τελευταία νέα .
Με την οριστική απόδοση των θέσεων, τη χάραξη και την αποτύπωσή τους σε ένα σύγχρονο τοπογραφικό σχεδιάγραμμα κατοχυρώνεται η θέση απασχόλησης των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών, επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοσή τους , διασφαλίζεται η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και περιορίζεται προσωρινά το κυκλοφοριακό πρόβλημα που προκαλεί η λειτουργία της λαϊκής αγοράς στην υφιστάμενη τοποθεσία.
Οριστική διευθέτηση του ζητήματος θα επιτευχθεί με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανεύρεσης καταλληλότερου χώρου, ώστε να γίνει η μεταφορά της λαϊκής αγοράς της κοινότητας Ναυπλίου .
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;