ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Διαδικτυακή εκδήλωση: Το Ναύπλιο και η Αργολίδα κατά την Επανάσταση του 1821

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard στο πλαίσιο της ετήσιας σειράς εκδηλώσεων Events Series που διοργανώνει, σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Ερευνητικού Προγράμματος Λυκείου με τίτλο «Το Ναύπλιο και η Αργολίδα κατά την Επανάσταση του 1821: τόπος και κόσμος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:00 στο κτήριο του Βουλευτικού στο Ναύπλιο και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου για το κοινό που θα θελήσει να την παρακολουθήσει και να απευθύνει ερωτήσεις.

Συντελεστές

Εμμανουήλ Γ. Χαλκιαδάκης
Διδάκτωρ Ιστορίας, Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών και Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, που θα συντονίσει τις παρουσιάσεις και τη συζήτηση.

Μαθητική ομάδα από τα Λύκεια Αργολίδας
Μαθητές και μαθήτριες από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου, το Λύκειο Λυγουριού, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και το 1ο, το 2ο και το 3ο Λύκειο Άργους που συμμετείχαν στο ερευνητικό πρόγραμμα και θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματά του.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;