Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας


Ο Σύλλογός μας ως Νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ζητήσαμε πολλές φορές από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμο, Σχολική Επιτροπή, Τεχνική Υπηρεσία) με έγγραφα που έχουν κατατεθεί και με αριθμό πρωτοκόλλου να μας απαντήσουν σχετικά με τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ανέγερση του νέου Σχολικού Κτιρίου, αλλά κανείς δεν μας έχει απάντηση μέχρι τώρα.

Γι’ αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς μας όσον αφορά τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει από την ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Τριάδος. Έργο το οποίο πραγματοποιείται εντός του προαύλιου χώρου του υπάρχοντος σχολείου.
Οι ανωτέρω ανησυχίες μας επικεντρώνονται στο θέμα των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί από τον Υπεύθυνο Εργολάβο, τις Δημοτικές και Δημόσιες αρχές που εποπτεύουν το έργο τα οποία εκτιμούμε ότι δεν διασφαλίζουν την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας κατά τον προορισμό τους.
Επίσης έντονος προβληματισμός υπάρχει στο γεγονός ότι το προαύλιο του σχολείου έχει μειωθεί δραματικά (ενώ υπάρχει δυνατότητα αντίθετου) με αποτέλεσμα να υπάρχει συνωστισμός κατά την ώρα του διαλείμματος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί το μάθημα της Γυμναστικής απρόσκοπτα, παρά τις ύστατες προσπάθειες από τον Δάσκαλο Γυμναστή.
Τα παιδιά μας στερούνται σε αυτή την τρυφερή ηλικία το υπέρτατο αγαθό που ονομάζεται «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ». αλλά και ταυτόχρονα κινδυνεύουν να τραυματιστούν.
Ο Σύλλογος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τις ανησυχίες του , τους προβληματισμούς του και πρότεινε λύσεις προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση…. μάταια όμως δεν έλαβε καμία απάντηση.
Μέσω αυτής της δημοσίευσης παρακαλούμε και προκαλούμε πάσα Δημόσια Υπεύθυνη Αρχή όπως επιληφθεί επί των παραπάνω θεμάτων ασφάλειας του υπόψη έργου…πριν είναι αργά.
Ας προσπαθήσουμε μια φορά σε αυτή την Χώρα να προλάβουμε το κακό…και όχι αυτό εμάς.
Ας δώσουμε στα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει
Παιδιά ευτυχισμένα σημαίνει κοινωνία με υποδομές….απαλλαγμένη από κάθε λογής «Κιβωτό».
EΧΟΥΜΕ ΕΥΘYΝΗ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ !!!
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας

 

ΔΕΙΤΕ:  Επιστολή στο AP: «Έφυγαν τα λαμόγια από τον Παναργειακό και είδαμε άσπρη μέρα!»

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!