ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διεθνές ενδιαφέρον για το «φιλέτο» της Καραθώνας

Στόχος του ΤΑΙΠΕΔ να ξεκινήσει ο διαγωνισμός το 2025

Περισσότερους από είκοσι επενδυτές – hotel operators, developers και funds- από διάφορες χώρες του κόσμου -από τη Μέση Ανατολή μέχρι και την Αυστραλία- είχε την ευκαιρία να συναντήσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) στις Κάννες, στο πλαίσιο της έκθεσης “MIPIM 2024” – μίας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Real Estate παγκοσμίως.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, αυτό που διαπιστώθηκε στις Κάννες είναι ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα, ειδικά στο κομμάτι του Real Estate, που φαίνεται πως περνάει μια άνθηση.
Από τα assets που παρουσιάστηκαν, μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε το Κτήμα Καραθώνα στο Ναύπλιο, για το οποίο στόχος του Ταμείου είναι να ξεκινήσει διαγωνισμός μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2025.
Μεγάλο, ωστόσο, ήταν το ενδιαφέρον και για το πολύ ώριμο project της μετεγκατάστασης των μεταφορικών επιχειρήσεων του Ελαιώνα/Βοτανικού στο νέο Logistics Park στη Φυλή, ο διαγωνισμός για το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
ΔΕΙΤΕ:  Διακοπή ρεύματος το Σαββατοκύριακο σε περιοχές του Ναυπλίου

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!