ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Δράση ενημέρωσης από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους για τον Σακχαρώδη Διαβήτη


Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη που κάθε χρόνο εορτάζεται στις 14 Νοεμβρίου και στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας αυτής, το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Άργους κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου Κ.Δ.Σ/Ε.Ε.Σ Dr. Aντωνίου Αυγερινού, πραγματοποίησε δράση για τους πολίτες ενημέρωσης ,ευαισθητοποίησης και πρόληψης επιπλοκών του διαβήτη την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 από 17:00 – 20:00 στην κεντρική πλατεία Άργους, μπροστά από το Παλαιό Δημαρχείο.
Με μήνυμα για το έτος 2022: «Εκπαίδευση για την προστασία του αύριο» και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, κλιμάκιο Εθελοντών του Τομέα Υγείας, στελεχών και μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΕΕΣ Άργους, πραγματοποίησαν ενδεικτικές μετρήσεις σακχάρου, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια με διατροφικές συμβουλές και οδηγίες αυτοδιαχείρησης.
Με το μπλε χρώμα του διαβήτη, φωτίστηκε συμβολικά η πρόσοψη του Παλαιού Δημαρχείου στέλνοντας μήνυμα αφύπνισης και ευαισθητοποίησης.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;