Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Δυνάμωσε κι άλλο το ψηφοδέλτιο Μάκαρη -6 νέες υποψηφιότητες (Pics)

Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωνσταντίνο Μάκαρη.
Το ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής εμπλουτίζεται διαρκώς με άτομα που θέλουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και καθημερινά παρατηρούμε πλήθος κόσμου να συστρατεύεται με τον κ. Μάκαρη.
Οι ανακοινώσεις των νέων υποψηφιοτήτων αναμένεται να συνεχιστούν το προσεχές διάστημα.
Ακολουθούν οι δηλώσεις των νέων υποψηφίων:
Γεωργία Τσάκωνα
Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικώ μόνιμα στο Ναύπλιο.
Θεωρώ ότι όλοι εμείς που εργαζόμαστε και ζούμε σε αυτή την θαυμάσια Πόλη είμαστε τυχεροί, γιατί το Ναύπλιο και κατ’ επέκταση και όλος ο Δήμος έχει τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων περιοχών.
Εάν είχε λοιπόν και συμπαραστάτη την Δημοτική Αρχή, τότε είμαι σίγουρη ότι ο Δήμος μας μέσω της ανάπτυξης που θα είχε δημιουργηθεί δεν θα αντιμετώπιζε ούτε θέματα ανεργίας στους νέους, ούτε θα υπήρχε οικονομική στενότητα σε παρά πολλά νοικοκυριά της περιοχής μας.
Επειδή πιστεύω ότι το πρόβλημα πλέον εντοπίζεται εκεί, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται.
Θα βάλω και εγώ λοιπόν το λιθαράκι μου, σε αυτή την μεγάλη συλλογική προσπάθεια που γίνεται για έναν καλύτερο Δήμο.
Μιχάλης Τζιριτας
«Ό Πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον
ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής» Αριστοτέλης.
Με όλη μου την θέληση και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να συμμετέχω στον αγώνα που δίνει ο κ. Κων/νος Μάκαρης και η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Προκειμένου να επιλύονται τα θέματα των πολιτών, για μία αλλαγή στην φθαρμένη Δημοτική αρχή του Δήμου Ναυπλιέων, για μία
προοπτική με διαφορετική προσέγγιση για κάθε περιοχή, με πρόγραμμα, με λογική, με συνέπεια και σεβασμό στον κάθε πολίτη.
Είμαι απόφοιτος της ΣΒΙΕ στο τμήμα υπαλλήλων φαρμακείου. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια σε φαρμακεία παλαιότερα στην Αθήνα, Τολό, Ναύπλιο. Αποχώρησα και άρχισα να ασχολούμαι με τον τουριστικό τομέα. Πάνω από είκοσι χρόνια, εργάζομαι στο ΤΟΛΟ στον κλάδο των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Τομέας πολύ σημαντικός για την περιοχή.
Έχω πειστεί ότι ο κ. Κων/νος Μάκαρης και η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θα δώσουν νέα ώθηση στις διαφορετικές ανάγκες της κάθε περιοχής του Δήμου Ναυπλιέων, με μια νέα σύγχρονη ματιά ακούγοντας προσεκτικά τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε τόπου, παρέχοντας λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.
Είμαι μόνιμος κάτοικος ΤΟΛΟΥ.
Ιωάννης Κ. Ντόκος
Είμαι σαράντα ετών και πατέρας ενός τέκνου πέντε ετών. Έχω τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ και είμαι καθηγητής CMP Ι.Ε.Κ. Ειδικότητά μου είναι το ποδόσφαιρο.
Έχω μεγαλώσει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στο ΑΡΓΟΛΙΚΟ, το οποίο και υπεραγαπώ.
Η φοίτηση μου στα ΤΕΦΑΑ, μου έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσω και ιδιαίτερες γνώσεις γύρω από τα αθλητικά δρώμενα, τις οποίες έχω την φιλοδοξία να μεταφέρω στις νέες γενιές του τόπου μου. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα είμαι και ΤΕΧΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ στον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ.
Η πρόσκληση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κων/νος Μάκαρης, το πλάνο που μου ανέλυσε και θέλει να εφαρμόσει γύρω από τον αθλητισμό με βρήκε απόλυτα σύμφωνο, γιατί έτσι μου δίνει και εμένα την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μου.
Δέχθηκα με πολλή μεγάλη ευχαρίστηση αυτό το κάλεσμα του κ. Μάκαρη και αποφάσισα να είμαι μαζί του ως υποψήφιος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Θεοδοσία Κυμπουροπούλου
Είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος και κατοικώ μόνιμα στην ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ. Η απογοήτευσή μου από την Δημοτική παρουσία είναι μεγάλη.
Δεν γνωρίζω αν αυτό λέγεται αδιαφορία ή επειδή το Δημοτικό μας διαμέρισμα βρίσκεται μακριά από την Πρωτεύουσα του Δήμου μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. ΜΗΔΕΝ.
Για αυτό το λόγο αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται, βοηθώντας και εγώ στην αλλαγή αυτής της κατάστασης, που μόνο όφελος θα έχει για τους κατοίκους της ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ.
Αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κων/νου Μάκαρη, επειδή γνωρίζοντας τον από την πρώτη στιγμή πείσθηκα για το όραμα του για τον Δήμο μας αλλά και για την αλήθεια των λόγων του.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του στην ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ.
Γεώργιος Καραγιάννης
Είμαι ένας από τους χιλιάδες νέους, που σε καθημερινή βάση, σκέπτονται, ανησυχούν και προβληματίζονται συγχρόνως για την συνολική κατάσταση που παρουσιάζει η χώρα, αλλά ειδικότερα η τοπική κοινωνία την οποία εκφράζει η παρούσα Δημοτική Αρχή.
Κατάγομαι από τον ΑΓ. ΑΔΡΙΑΝΟ ένα δημοτικό διαμέρισμα που στην ουσία εδώ και πολλά χρόνια έχει ενωθεί πλήρως με την πόλη του Ναυπλίου.
Παρόλα ταύτα όμως οι διαφορές σε όλα τα επίπεδα είναι πασιφανείς. Κανένα σοβαρό έργο, καμμιά ουσιαστική παρέμβαση δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.
Επειδή όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στον εκλογικό συνδυασμό για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του κ. Κων/νου Μάκαρη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι με τον συγκεκριμένο επιτυχημένο επιχειρηματία, ο τόπος μου θα δει καλύτερες ημέρες.
Δημήτρης Νούλας
Γνωρίζετε όλοι ότι το μεγαλύτερο μέρος του υπηρεσιακού μου βίου τον έχω περάσει στην πόλη του Ναυπλίου. Ως Αξιωματικός της ΕΛΑΣ ανέλαβα πολλές υπευθυνότητες που αφορούν στο κυκλοφοριακό πρόβλημα, τον αγορανομικό έλεγχο, τις τουριστικές υπηρεσίες κ.λ.π., στη μακρά δε αυτή υπηρεσιακή μου διαδρομή είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τα προβλήματα της Πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής και να τα επισημάνω στις τοπικές Δημοτικές, Κρατικές, περιφερειακές και άλλες αρχές, ώστε να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Έχοντας την εμπειρία αυτή και ασφαλώς διαθέτοντας αρκετό χρόνο, αποφάσισα να μην κινούμαι από κανένα κομματικό ή ιδεολογικό ερέθισμα, αλλά από την υπερκομματική ανάγκη βελτίωσης των συστημάτων ζωής του τόπου μας, να συμμετάσχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου μας, μετέχοντας στον συνδυασμό του επιτυχημένου επιχειρηματία και ενεργού δημόσιου παράγοντα κ. Κων/νου Μάκαρη.
Πιστεύω ότι ο κ. Κων/νος Μάκαρης θα φέρει μια νέα πνοή στην πόλη μας και με την σφαιρική σύλληψη των προβλημάτων που τον χαρακτηρίζει θα βελτιώσει κατά πολύ την λειτουργία όλων των υπηρεσιών και των Νομικών προσώπων του Δήμου μας, που θα αποφέρουν έτσι στους πολίτες του μεγάλου μας Ιστορικού Δήμου, μεγάλη καλυτέρευση της ζωής τους σε όλα τα επίπεδα.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία στο AP: «Πλήρης εγκατάλειψη στην Πυραμίδα του Ελληνικού... Οι υπεύθυνοι αδιαφορούν!»

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!