Εκλογές στην ΕΠΣ Αργολίδας με μοναδικό υποψήφιο τον Βασίλη Σιδέρη
Ο επιτυχημένος Πρόεδρος ανανέωσε τη θητεία του!
Με μοναδικό υποψήφιο τον Βασίλη Σιδέρη, διεξήχθησαν την Πέμπτη 24 Απριλίου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας (ΕΠΣΑ).
Ο κ. Σιδέρης ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Ένωσης, την οποία υπηρετεί εδώ και χρόνια με συνεχή και ενεργή παρουσία. Το έργο του είναι σημαντικό και αναγνωρισμένο, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη διαφήμιση.
Η ανάπτυξη που έχει γνωρίσει το Αργολικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια είναι πρωτοφανής, κάτι που αποτυπώνεται τόσο στις εκσυγχρονισμένες αθλητικές υποδομές, όσο και στα μεγάλα ταλέντα που έχουν αναδειχθεί, καθώς και στις σημαντικές πορείες των Προεθνικών Ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας.
Η παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣΑ και Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη στο απαιτητικό αυτό πόστο κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχής, ενώ απολαμβάνει καθολική αποδοχή από τα σωματεία της Ένωσης. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στις φετινές εκλογές ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.
Η δήλωση του Βασίλη Σιδέρη
«Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία και τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της Ένωσής μας όλα τα σωματεία. Η ενεργή συμμετοχή σας επιβεβαιώνει την αγάπη που έχουμε για το ποδόσφαιρο της Αργολίδας και τη βαθιά μας πίστη ότι μπορούμε –και πρέπει– να το πάμε ακόμη πιο μπροστά, όλοι μαζί.
Για εμένα προσωπικά, κάθε συνάντηση με όλους εσάς, κάθε κουβέντα, είναι μια υπενθύμιση του γιατί ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο: για να υπηρετούμε το άθλημα, τους συλλόγους, τους νέους ανθρώπους που ιδρώνουν στα γήπεδα και ονειρεύονται.
Η καθολική σας συμμετοχή και αποδοχή στην σημερινή διαδικασία μας γεμίζει με δύναμη, πίστη και αισιοδοξία ότι μπορούμε να πάμε το Τοπικό Ποδόσφαιρο πολλά βήματα μπροστά.