Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

«Δύσκολη» έκλειψη Σελήνης τον Νοέμβριο | Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται πολύ

Ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα.

Ο Νοέμβριος μπήκε και αστρολογικά είναι ο μήνας που όλα τα ζώδια γενικά θα επηρεαστούν, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, για αυτό οι αστρολόγοι εφιστούν την προσοχή μας, ιδιαίτερα στο μέσο του, συστήνοντας ξεκούραση και να μείνουμε μακριά από… περιπέτειες.
Συγκεκριμένα, η Τρίτη 8 του Νοέμβρη είναι η πιο σημαντική ημέρα του μήνα, καθώς φέρνει την έκλειψη της Σελήνης.
Ποια ζώδια όμως αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο από αυτή τη συνθήκη;
Ιδού οι 4 που πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά:
Ταύρος
Τα δράματα στην προσωπική σας ζωή θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες και το άγχος αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. Βρείτε ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια σας και μην το βάζετε κάτω. Στο τέλος του μήνα όλα θα επανέλθουν σε ισορροπία.
Καρκίνος
Μέσα στον Νοέμβριο κάποια σχέση σας -είτε ερωτική, είτε φιλική- θα κλονιστεί και πρέπει να μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Γενικά, ο μήνας θα έχει δυσκολίες, ιδιαίτερα προς το τέλος του, δώστε σημασία στους φίλους και την οικογένειά σας.
Αιγόκερως
Μικροκαυγάδες στη δουλειά, ένταση μεταξύ των σχέσεων και ένα κλίμα βαρύ που θα σας κάνει να νιώθετε βάρος. Η έκλειψη της Σελήνης δεν θα σας φερθεί καλά, όμως όλα θα βελτιωθούν τον Δεκέμβριο.
Υδροχόος
Η έκλειψη της Σελήνης του Νοέμβρη για εσάς επικεντρώνεται στο σπίτι. Προβλήματα με τον σύντροφο, την οικογένεια ή ακόμα και με τον ιδιοκτήτη, θα σας φορτώσουν ένταση και άγχος. Όλα είναι περαστικά και μην δώσετε παραπάνω αξία στο πρόβλημα. Τα θέματα της εργασίας σας πηγαίνουν καλά και από τις γιορτές και ύστερα, όλοι οι τομείς θα τακτοποιηθούν.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!