ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Δ. Ερμιονίδας: Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου παρέλαβαν την επετειακή έκδοση “Η Συμβολή της Ερμιονίδας στην Επανάσταση του 1821’’

Πραγματοποιήθηκε χτες, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, η προγραμματισμένη επίσκεψη του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου, στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου, στο ΕΠΑΛ Κρανιδίου, καθώς και στο Γενικό Λύκειο Ερμιόνης.
Η επίσκεψη αφορούσε τους μαθητές των τάξεων της Γ’ Λυκείου, στους οποίους παραδόθηκε η συλλεκτική επετειακή κασετίνα των τεσσάρων βιβλίων με τίτλο «Η Συμβολή της Ερμιονίδας στην Επανάσταση του 1821», που εκδόθηκε από τον Δήμο Ερμιονίδας το έτος 2021 με αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση.
Επισημαίνεται ότι η έκδοση της επετειακής κασετίνα των τεσσάρων βιβλίων με τίτλο «Η Συμβολή της Ερμιονίδας στην Επανάσταση του 1821» έγινε με δωρεά από τον εκδοτικό οίκο «ΠΟΛΙΣ» και τον εκδότη, κ. Νικόλαο Γκιώνη, γιο του Πρώην Δημάρχου Κρανιδίου, Αναστάσιου Γκιώνη.
“Η Συμβολή της Ερμιονίδας στην Επανάσταση του 1821’’ 3“Η Συμβολή της Ερμιονίδας στην Επανάσταση του 1821’’ // ΦΩΤΟ: Δ. Ερμιονίδας
“Η Συμβολή της Ερμιονίδας στην Επανάσταση του 1821’’ 2“Η Συμβολή της Ερμιονίδας στην Επανάσταση του 1821’’ // ΦΩΤΟ: Δ. Ερμιονίδας
Για Τρίτη χρονιά ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, παρέδωσε ατομικά σε κάθε μαθητή, την επετειακή έκδοση και ενημέρωσε συνοπτικά τους μαθητές για το περιεχόμενο και τη σημαντικότητα να γνωρίζει κανείς σε βάθος την τοπική ιστορία.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Γεώργιος Πιτσάς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, κ. Ιωάννης Τσαμαδός.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;