ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Δ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Mediterranean Yacht Show»


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος συμμετείχε σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2022 στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Τολό και αφορούσε την παρουσίαση του project Γαστρονομικού Τουρισμού μαζί με την Αντιδήμαρχο τουρισμού Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:
«Χαιρετίζω την σημερινή εκδήλωση η οποία αποτελεί ακόμα μια προσπάθεια προβολής του τόπου μας. Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι ένας δημοφιλής προορισμός όχι μόνο για τον εγχώριο τουρισμό αλλά και για τους επισκέπτες του εξωτερικού.
Ως Δήμος Ναυπλιέων είμαστε συμμέτοχοι και κοινωνοί αυτής της προσπάθειας αφού θέλουμε να ενισχύσουμε τον γαστρονομικό τουρισμό. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για μια ολοκληρωμένη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ο Δήμος Ναυπλιέων μαζί με τον ΔΟΠΠΑΤ και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία τουρισμού έχουν προγραμματίσει ότι στο μεγάλο τουριστικό γεγονός του Δήμου μας το Mediterranean Yacht Show 2022 θα υπάρξει Έκθεση Τοπικών Προϊόντων ώστε οι συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τα προϊόντα της αργολικής γης και τους επαγγελματίες που τα επεξεργάζονται.
Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος θέλει συλλογικές συνέργειες και πολύ δουλειά γιατί είναι μια πολυδιάστατη διαδικασία. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά.
Ως Δημοτική Αρχή στεκόμαστε στο πλάι σας για ότι χρειαστείτε».

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;