ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Κωστούρος: Η ανακύκλωση στο Ναύπλιο το 2021 έφτασε τους 500 τόνους


“Την προηγούμενη χρονιά, παρατηρήθηκε αύξηση της ποσότητας των συλλεχθέντων ανακυκλώσιμων αποβλήτων συσκευασίας, 524 ΤΝ.

Τα τελευταία χρόνια, σημειώνεται αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης, αλλά το 2021 για πρώτη φορά, ο Δήμος μας, ξεπέρασε τους 500 ΤΝ, παρουσιάζοντας βελτίωση της απόδοσης, που αναλογεί σε 15,72 Kgr/κάτοικο.
Η ανακύκλωση συσκευασιών, μια από τις δράσεις της διαλογής στην πηγή, είναι πολιτισμός και υψηλός στόχος της Δημοτικής Αρχής.

Ζητήσαμε από την υπεύθυνη εταιρεία ΕΕΑΑ, την παράδοση μπλέ κάδων, ώστε να εξυπηρετηθούν και οι συνδημότες μας που δεν έχουν πρόσβαση.
Θέλω να ευχαριστήσω τους Δημότες για την ευαισθησία τους, και τους εργαζόμενους για την αποτελεσματικότητα τους. Η προσπάθεια είναι συνεχής.
Οι κατεστραμένοι μπλε κάδοι ανακύκλωσης συλλέγονται από το Δήμο έτσι ώστε ο ανάδοχος εργολάβος της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης να έρθει να τους παραλάβει και να τους αντικαταστήσει.
Αυτή είναι η διαδικασία η οποία δυστυχώς τα 2-3 τελευταία χρόνια δεν έχει πραγματοποιηθεί.Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι ξεκινάει εκ νέου από τη συνεργαζόμενη με την ΕΕΑΑ εταιρία.”
Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!