Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Δ. Κωστούρος: Σήμερα είναι ημέρα μνήμης, τιμής και εθνικής υπερηφάνειας

Το μήνυμα του Δημάρχου Ναυπλιέων για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ημέρα μνήμης, τιμής και εθνικής υπερηφάνειας.

Η ημέρα αυτή είναι για να μας δείχνει το μεγαλείο του Έθνους μας και να μας θυμίζει το τεράστιο καθήκον που έχουμε απέναντι στις μελλοντικές γενιές.
Οι ήρωες της εθνικής αντίστασης και του έπους του ‘40 οι οποίοι αγωνίστηκαν ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό αποδεικνύει έμπρακτα τι μπορεί να πετύχει ο Ελληνισμός όταν είναι ενωμένος.
Σήμερα και εμείς καλούμαστε να ξεπεράσουμε ενωμένοι τα εμπόδια και τις δυσκολίες σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας.
Τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού μας επιβάλλουν οι φετινοί εορτασμοί και οι παρελάσεις να έχουν έναν λιτό και ασφαλή χαρακτήρα.
Οφείλουμε όμως να τιμούμε τη μνήμη των ηρώων που αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία καθημερινά με τις πράξεις μας.
Όλοι μαζί λοιπόν με πνεύμα συνεργασίας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης θα δώσουμε τους δικούς μας αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Το «ΟΧΙ» αποτελεί το μέγιστο κατόρθωμα της ενότητας και της αποφασιστικότητας του Έθνους μας.
Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου θα παραμείνει πάντα μια ενεργή δύναμη και ένα ζωντανό κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Από αυτήν την ηρωική πράξη ας αντλήσουμε όλοι μας αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον.

Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους.
Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!