ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Είδηση «βόμβα» | Τέλος ο Λαμπρακάκης από τον Δήμο Άργους – Σοβαρές καταγγελίες – Τι δήλωσε ο Δήμαρχος

Τέλος στη συνεργασία του Δήμου Άργους Μυκηνών με την εταιρία λογιστικών υπηρεσιών Eurologic IKE του Βασίλη Λαμπρακάκη.
Οι λόγοι της απόφασης του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου να διακόψει ο Δήμος τη συνεργασία του με τον κ. Λαμπρακάκη έχουν να κάνουν με τις σοβαρές καταγγελίες που αφορούν τον δεύτερο.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Χρήστος Ηλιάδης, κατήγγειλε αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο Αχαρνών στην εταιρεία Eurologic IKE του κ. Λαμπρακάκη, την τριετία 2019-2022, τη στιγμή που οι φορολογικές και οι ασφαλιστικές του ενημερότητες ήταν πλαστές!
Στο βάρος των παραπάνω αποκαλύψεων, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κ. Λαμπρακάκη, με τον οποίο υπάρχουν και διαπροσωπικές σχέσεις, έως ότου πέσει φως στην υπόθεση.
Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις και στους Δήμους Επιδαύρου και Ερμιονίδας, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί επίσης με την εταιρεία του κ. Λαμπρακάκη. Ενδέχεται οι Δήμαρχοι να ακολουθήσουν τη στάση του κ. Καμπόσου, όμως δεν αποκλείεται να περιμένουν τις εξελίξεις.
Η υπόθεση Λαμπρακάκη αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς έχουν πάρει θέση οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον Δήμο Άργους Μυκηνών που ζητούν να γίνει έλεγχος στις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Δήμος με την εταιρεία Eurologic IKE, καθώς και με εταιρείες άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένες με τον κ. Λαμπρακάκη.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του κ. Καμπόσου για το σοβαρό θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Καταγγελία για Λαμπρακάκη | «Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες»
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;