Το ανακοίνωσε η νέα δημοτική αρχή
Κάθε Σάββατο μπορούμε πλέον να παρκάρουμε σε προαύλια σχολείων
Είναι γνωστό ό,τι το κέντρο της πόλης του Άργους, τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί αρκετές βίαιες δομικές αλλαγές χωρίς πολλές φορές να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.
Έκλεισαν δρόμοι, γιγαντώθηκαν πλατείες ενώ θέσεις στάθμευσης των οχημάτων μειώθηκαν όλο και περισσότερο όταν τα τελευταία χρόνια τα οχήματα αυξάνονται δραματικά.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τις υπό σύσταση σχολικές επιτροπές, ανακοίνωσε το άνοιγμα των προαύλιων χώρων των δύο σχολείων 1ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους (συστεγάζονται) καθώς και του 4ου Γυμνασίου, κάθε Σάββατο από τις 6:00πμ έως 3:00μμ με σκοπό οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης, να σταθμεύουν απρόσκοπτα τα οχήματα τους.

Το προσωρινό αυτό μέτρο, θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης, ιδίως τα Σάββατα που λόγω της λαϊκής αγοράς, η κυκλοφοριακή κατάσταση είναι ασύμφορη.
Η δημοτική αρχή ευελπιστεί σύντομα οι δημοσιονομικές συνθήκες να επιτρέψουν λύσεις μόνιμες, που θα έχουν σχεδιαστεί και θα έχουν αποφασιστεί μέσα από διαβουλεύσεις.
Αργολικά νέα:
- Μαθήτρια από το Άργος επιλέχθηκε από το Harvard
- Βραδιά λογοτεχνίας στο Άργος: Η Κλέλια Ρένεση διαβάζει Γιώργο Μουσταΐρα στον Δαναό
- Βαρύ πρόστιμο σε εστιατόριο στο Πόρτο Χέλι – Δείτε γιατί
- Συναγερμός στα Δικαστήρια Ναυπλίου: 65χρονος προσπάθησε να μπει με σουγιά!
- Το μέλλον του Ταεκβοντό της Αργολίδας έλαμψε στο 8th Minions Festival
- «Δεν είμαστε υπηρεσιακά μπαλώματα»: Οργή αστυνομικών στην Αργολίδα
- Ποια είναι τα 5 σχολεία της Αργολίδας που αλλάζουν εικόνα και αναβαθμίζονται!
- Μήνυμα ζωής, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς στη Νέα Κίο
- Υποτροφίες σπουδών από το Ελληνικό Ωδείο Άργους
- Νέα εποχή για τον Πανναυπλιακό!















































