ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Εγκαινιάστηκε το εργαστήριο φυσικών επιστημών στο Γυμνάσιο Λυγουριού (Pics)

Πρόκειται για ένα από τα πιο καλά εξοπλισμένα εργαστήρια στην Αργολίδα!

Η αναβάθμιση του εργαστηρίου μας άρχισε πριν τρία χρόνια από τη συνάδελφο κ. Διδασκάλου που ξεκίνησε τον εξοπλισμό του εργαστηρίου και συνεχίστηκε από την συνάδελφο κα. Ελένη Πειρούνη, που εμπνεύστηκε – σχεδίασε και υπήρξε η αιτία της σημερινής μορφής του εργαστηρίου, ώστε να φτάσουμε σήμερα στην ευτυχή θέση, να έχουμε στο σχολείο μας ένα από τα πιο καλά εξοπλισμένα εργαστήρια στην Αργολίδα.

Ολοκληρώθηκε κατόπιν πολλών ενεργειών από το Διευθυντή του Γυμνασίου, κ. Αλέξανδρο Μακρή με την αρωγή της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Επιδαύρου, η οποία κάλυψε εξ ολοκλήρου τη δαπάνη για την αναβάθμιση και το σύγχρονο εξοπλισμό του εργαστηρίου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Χρόνης, ο Διευθυντής ΔΔΕ Αργολίδας κ. Πολύδωρος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Επιδαύρου κ. Οψιμούλης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Επιδαύρου κ. Μαγγέλης, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Αργολίδας, όλοι οι μαθητές-τριες του Γυμνασίου και πλήθος γονέων και κηδεμόνων τους.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Χαράλαμπος Καριοφύλλας μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ο οποίος με τον άμεσο και ζωντανό του λόγο καθήλωσε τους ακροατές.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ομάδες μαθητών-τριών πραγματοποίησαν πλήθος πειραμάτων που ετοίμασαν τα παιδιά με την βοήθεια του κ. Γαλάνη και της κας Πειρούνη, πειράματα τα οποία εντυπωσίασαν όλο το κοινό.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Χρόνη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Οψιμούλη, που ανταποκρίθηκαν θετικά και κάλυψαν τις ανάγκες του σχολείου.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;