ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Εγκατάσταση απινιδωτή και σεμινάριο από το ΕΚΑΒ Αργολίδας στην Καρυά


Μια σημαντική προσπάθεια ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου με την εγκατάσταση του πρώτου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) στην Καρυά Αργολίδας σε συνδυασμό και με την επανάληψη σεμιναρίου πρώτων βοηθειών!
Συγχαρητήρια σε όσους και όσες συνέβαλαν αποφασιστικά στην προνοσοκομειακή υγειονομική κάλυψη της περιοχής μας!
H Καρυά φέρει πλέον και την αντίστοιχη διεθνή σήμανση παρουσίας του μηχανήματος.

Σεμινάριο των εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ Αργολίδας σε μέλη του συλλόγου “Το Αρτεμίσιο ” στην Καρυά.
Η Μαρία Θεοδοσάκου , η Αθηνά Δήμου και ο Σπύρος Ντούλιας με αφορμή την αγορά και τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ) στην Καρυά,εκπαίδευσαν άλλη μια ομάδα πολιτών στις πρώτες βοήθειες σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ), αυξάνοντας έτσι τους πρώτους ανταποκριτές σε μια κοινότητα μακριά από υγειονομικούς σχηματισμούς.

Εξαιρετικό κλίμα και διάθεση έκαναν τη διαδικασία ακόμα πιο ευχάριστη. Με την ευχή τέτοιες πρωτοβουλίες να βρούμε μιμητές, θερμές ευχαριστίες για τη φιλοξενία!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;