ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εισήγηση του Δημάρχου Ερμιονίδας για την άρση των επιπλέον περιοριστικών μέτρων

Με επιστολή του ο Δημαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος προς τον υφυπουργό Πολίτικης Προστασίας και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εισηγείται την άρση των επιπλέον περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Ερμιονίδας.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου:

ΘΕΜΑ : Άρση των επιπλέον περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Ερμιονίδας.

Κύριε Υφυπουργέ,
Από σήμερα Δευτέρα 4 Μάϊου 2020, έχει ξεκινήσει σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

ΔΕΙΤΕ:  Γιώργος Ν. Μουσταΐρας: «Αυτός ο Νεοέλληνας φιλότιμο δεν έχει»

Για το Δήμο Ερμιονίδας τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στις 21 Απριλίου 2020, λήγουν σήμερα στις 20:00.

Δεδομένου ότι στην περιοχή μας από την 20η Απριλίου δεν έχουμε κανένα νέο κρούσμα ενώ παράλληλα έχει γίνει ένας πολύ μεγάλος αριθμός τεστ στους κατοίκους, τα οποία ήταν όλα αρνητικά μέχρι σήμερα, προτείνουμε την άρση των επιπλέον περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Ερμιονίδας, έτσι ώστε να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα της υπόλοιπης Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ:  Ολοκληρώθηκαν τα νεανικά πρωταθλήματα σκακιού στο Ναύπλιο -Συμμετείχαν 89 αθλητές (Photos)

Σε σχέση με τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες στο ξενοδοχείο Γαλαξίας, προτείνουμε η δομή φιλοξενίας να παραμείνει αποκλεισμένη και στεγανοποιημένη, να γίνουν άμεσα νέα τεστ στο σύνολο των φιλοξενουμένων και στην συνέχεια να καθορισθούν τα επόμενα στάδια του χρονοδιαγράμματος της καραντίνας με βάσει της οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Υπουργείου Υγείας.

ΔΕΙΤΕ:  Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια Ναυπλίου

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δήμαρχος Ερμιονίδας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!