Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Εισβολή πολωνικών «Jumbo» στην Ελλάδα για να χτυπήσουν Σκλαβενίτη – Ανοίγουν δίπλα του!

Την εμφάνισή της έκανε στην Ελλάδα η Pepco ή αλλιώς… η “πολωνική εταιρεία τύπου Jumbo”.

Το πρώτο της κατάστημα είναι (επισήμως) στο εμπορικό πάρκο της οδού Πειραιώς που ανήκει σε θυγατρική του ομίλου Φουρλή.
Η εταιρεία μπήκε στη χώρα μας, στοχεύοντας να γίνει ανταγωνιστική τόσο προς τα original… Jumbo, όσο και προς το Σκλαβενίτη, τα Lidl και τα Zara και H&M
Και αυτό διότι –εκτός των άλλων -θα διαθέτει στα ράφια της πολλά οικονομικά είδη σπιτιού, βρεφικά, γυναικεία και ανδρικά ρούχα. Το επεκτατικό σχέδιο για την Pepco είναι να λειτουργήσουν 12 καταστήματα στη χώρα μας, πριν το κλείσιμο της χρονιάς.

Η Pepco ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα πριν από 2004, στην Πολωνία με 14 καταστήματα και για μία δεκαετία αναπτύσσονταν μόνο εντός της χώρας. Από το 2013 οπότε και επεκτάθηκε σε Τσεχία και Σλοβακία και έπειτα ξεκίνησε έναν μαραθώνιο σε ρυθμούς σπριντ. Το κατάστημα Νο 1.000 άνοιξε το 2016 και τέσσερα χρόνια αργότερα τα διπλασίασε φθάνοντας τα 2.000!
Το επόμενο βήμα στην Ελλάδα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 13 Οκτωβρίου, δίπλα στο υπερμάρκετ της Σκλαβενίτης στην Πέτρου Ράλλη! Και αυτό διότι συνηθίζεται στο εξωτερικό η Pepco να ανοίγει καταστήματα δίπλα σε σούπερ μάρκετ, αφενός για να κερδίσει κόσμο και αφετέρου για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό.
Το τρίτο κατάστημα θα ανοίξει στην Λάρισα και θα ακολουθήσουν ένα ακόμη στο Ίλιον και δύο στην Θεσσαλονίκη έως το τέλος Νοεμβρίου. Η συνέχεια έχει επέκταση στα βόρεια προάστια της Αθήνας με κατάστημα στο Μαρούσι καθώς και στην Ηλιούπολη.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!