ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Συνεργασία των Δήμων Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Άργους Μυκηνών

Σε μια λαμπρή εκδήλωση για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Άργους – Μυκηνών για την τουριστική προβολή, την επιχειρηματική συνεργασία και την ανάπτυξή τους παραβρέθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών στο Ανοιχτό Θέατρο Ελιάς Πεισίστρατου στο Καματερό με τιμώμενες χώρες την Ιταλία και την Αίγυπτο.
Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Βαρβιτσιώτης, με αφορμή την Ελιά του Πεισίστρατου η οποία βρίσκεται στο χώρο εδώ και χιλιάδες χρόνια, μίλησε για τους δεσμούς που ενώνουν τους λαούς της Μεσογείου, για την ειρήνη που αποτελεί την κύρια επιδίωξη της Ελλάδας στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ αναφέρθηκε στις συμφωνίες με την Ιταλία και την Αίγυπτο για τη χάραξη ΑΟΖ καθώς και στη συμφωνία με την Αίγυπτο για τη μετάκληση εποχικών εργατών γης.

Επιπλέον, ο Αναπληρωτής Υπουργός συνεχάρη τους Δημάρχους Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρο Τσίρμπα και Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την πρωτοβουλία αυτή, η οποία ξεπερνά τα όρια των συνηθισμένων δραστηριοτήτων ενός Δήμου και αποκτά διεθνή διάσταση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σαρρής.

Από την ιταλική πρεσβεία, εκ μέρους της αξιότιμης Πρέσβεως κας Patrizia Falcinelli παραβρέθηκε στην εκδήλωση η Σύμβουλος Πρεσβείας Α’ κα Susanna Schlein, ενώ από την πρεσβεία της Αιγύπτου, εκ μέρους του αξιότιμου Πρέσβη κ. Omar Amer Youssef, παραβρέθηκε η Πληρεξούσια του Υπουργού Εμπορίου της Αιγύπτου και επικεφαλής του Εμπορικού Γραφείου της Πρεσβείας της Αιγύπτου κα Noha Ahmed.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;