ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αργολίδας με θέμα: Οι προπτωχευτικές διαδικασίες και η πτώχευση ως δεύτερη ευκαιρία

Το Επιμελητήριο Αργολίδας  σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου

σας  προσκαλούν στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα:

“Το νέο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας. Οι προπτωχευτικές διαδικασίες και η πτώχευση ως δεύτερη ευκαιρία. Προκλήσεις και προοπτικές”

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα: 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας  στο Άργος (Οδός Κορίνθου 23)

Κεντρικός ομιλητής: ο κ. Γρηγόρης Μ. Μιχαηλίδης, Λέκτορας Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Κοινοτικός Δικηγόρος Κύπρου.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Δρ Γρηγόρη Μ. Μιχαηλίδη

Ο Δρ Γρηγόρης Μιχαηλίδης είναι Λέκτορας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC), δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Κοινοτικός Δικηγόρος Κύπρου. Διδάσκει στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Φορολογικό Δίκαιο, Εταιρικό Δίκαιο, Πτωχευτικό Δίκαιο, Δίκαιο Αξιογράφων, Δίκαιο Εμπορικών Ασφαλειών και Ναυτικό Δίκαιο. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., διπλωματούχος του Μεταπτυχιακού Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της ίδιας Σχολής και διδάκτορας αυτής. Η διδακτορική διατριβή του είχε ως αντικείμενο την άμεση φορολογία των συνδεδεμένων επιχειρήσεων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακολούθησε, επίσης, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Συγκριτικού Αστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Ανόβερου και το Σεμινάριο Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο στη Φλωρεντία. Η επαγγελματική του εμπειρία, πέραν όλων των άλλων, συνίσταται στη φορολογική αντιμετώπιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο διεθνές περιβάλλον. Έχει συγγράψει μία σειρά επιστημονικών άρθρων και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων ως εισηγητής. Το τελευταίο βιβλίο του, τρίτο κατά σειρά, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο 2021 από τις εκδόσεις Lex Book με τίτλο «ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ – Το νέο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας».

Σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης επιβάλλεται η  επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και η χρήση μάσκας και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν με email την συμμετοχή τους (τηλ:2751067216 email: ebear@otenet.gr ) έως  την Παρασκευή 05/11/2021

Ο Πρόεδρος

του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Φώτιος Δαμούλος

 

Ο Πρόεδρος

του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου

Δημήτριος Ορφανός

 

 

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!